Лъсна срамна истина за Мария Илиева, певицата потъна вдън земя!

Лъсна срамна истина за Мария Илиева, певицата потъна вдън земя!
4 (80%) 3 votes

Мария Илиева ще се окаже доста вървежна не само на родната музикална сцена, но и в интимен план.

Разкритията за личния живот на Мария Илиева шокираха мнозина. Оказа се, че тя може да се похвали с дълъг списък от партньори за креватни забавления, а част от имената в него са наистина изненадващи, разбра kliuki.bg.

Мария с последното си "лъвче" Наско Колев

Мария с последното си „лъвче“ Наско Колев

Мария разбуни духовете сред моралистите с последната си забежка с 18-годишния Наско Колев, особено след слуховете, че го използва за разплод. Преди дни се оказа, че младият Х фактор вече не е актуалната звезда на любовния небосклон на арендби дивата и тя вече се гушка с негов колега – B.O.Y.A.N. Двамата работеха заедно в началото на създаването на лейбъла на Мария „Стерео стая“. Интересното обаче е, че Илиева не се е отказала от Колев заради Боян, а бройка и двамата.

Настоящата ситуация не е нищо пред миналото, което крие Мария Илиева. Оказва се, че тя е била доста палава и, съдейки по бройките, си е падала по по-влиятелни мъже, но пък голямата ѝ страст винаги са били младоците, заради което някои я сравняват с Деми Мур. Приписват ѝ се връзки с Ангел от дуета Ангел и Моисей, както и с футболиста Мартин Цветомиров, които са с по десетина години по-млади от нея. Оставайки в творческите среди трябва да споменем връзката ѝ с актьора Иво Аръков, чийто край дойде заради изневяра на певицата, пише hotarena.net.

Мария бе спрягана и за любовница на режисьора Валери Милев, чийто продукт са едни от най-добрите ѝ клипове. Според мълвата, тя е била интимна и с композитора Мага, както и с китариста Жоро Янев. Мария е „опраскала“ и Люси Иларионов, но преди доста години. Все връзки, от които може да извлече облаги. Но това не са най-интересните имена в списъка на Илиева!

Оказва се, че изпълнителката на „Нека вали“ е имала вземане-даване и с настоящия спортен министър Красен Кралев, който бързо ѝ е бил шута заради начина ѝ на живот, който не предполага да има сериозна връзка. Днес Кралев топли леглото на новинарката Виктория Петрова, а Мария с усмивка на лицето си с спомня забежката с шефа на Вики – Павел Станчев.

Двамата били интимни около година, но пред това време Павел бил и законно женен. така в един прекрасен ден съпругата му научила за забежката с Мария Илиева и той бил длъжен да я прекрати, ако не иска да преживее развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Лъсна срамна истина за Мария Илиева, певицата потъна вдън земя!”

  1. zoznatap

    ян. 24. 2016

    Tova poru4ka na kralev li e? Ministurut iskashe da se jeni za neja, no tja mu zabi nevijdan shut.

Добавете коментар