Албена Михова призна болките си

Албена Михова призна болките си
5 (100%) 3 votes

Албена Михова признава болките си. Чаровната актриса гостува пред камерите на предаването „Търси се“ по БТВ, където Нели и Меги отново ни разходиха из житейския път на една от най-обичаните и харесвани актриси у нас, дама с много чувство за хумор и голям талант.

Албена Михова умее да ни забавлява, пее, танцува и постоянно провокира себе си, както и околните. Най-хубавото от нея е нейният наследник – Мартин. Синът й е едно голямо и доста зряло дете, симпатично момче, което е и винаги ще бъде най-голямата опора на своята майка.

Актрисата признава, че е имала доста трудни периоди в личен план, тя остава рано сирак, губи родителите си. След раждането на сина си, броени месеци я делят от поредния дълъг период на самота, с малко бебе, тя остава самотна майка. И все пак събира сили и започва да си търси постоянна ангажираност като актриса и така вече години е на щат в софийския театър „Зад канала“, където радва многото си почитатели.

Актрисата от Варна с много чар и много емоции, която притежава огромна доза чувство за хумор

Актрисата от Варна – Албена Михова, с много чар и много емоции, която притежава огромна доза чувство за хумор, както и прекрасни роли в театъра

За любовта казва, че търси позитивен и енергичен човек, който да я зарежда, освен това за нея е важно той да осъзнава, че детето й е на първо място. Последната й дълга, петгодишна връзка приключва с Тома, по-млад от нея, явно и по незрял. Една от причините за раздялата на иначе хубавата двойка се оказал Марти, от когото Тома ревнувал. А като всяка майка Албена не крие, че няма как друг, освен сина й, да е на първо място. Сега Албена е влюбена и щастлива, но съвсем в началото на нова любов, научи Kliuki.bg.

На финала на предаването стана ясно, че Албена Михова е много близка с друга обичана жена. Тони Димитрова е близка на синеоката актриса и двете много се подкрепят. Желаем й много още поводи за усмивка и радост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар