Братът на Шумахер трогна света

Братът на Шумахер трогна света
4.5 (90%) 4 votes

Ралф Шумахер, който по принцип не обичаше много брат си, сега трогва всички!

Ралф и Михаел Шумахер

Ралф Шумахер удиви всички с подкрепата си към Михаел

Драмата с Михаел Шумахер трогна мнозина, но може би е изненада за всички, че трогна особено много брат му Ралф. Не е изненада двама братя да се подкрепят, но в случая е истински шок, предвид липсата на всякаква любов помежду им.

Преди 10 години Ралф Шумахер призна публично, че не се разбира с брат си и тъй като е с 6 години по-малък от него, са израснали поотделно и не го чувства близък.

„Имам приятели, които чувствам повече братя от Михаел. Той не е виновен, но така и не се сближихме. Никога не съм се влияел от неговия живот.“ – каза преди време Ралф Шумахер.

Днес обаче ситуацията е друга. По-малкият брат бил изцяло отдаден на Михаел, след като е видял мъките му по време на битката му със смъртта. Ралф ходел често в дома на батко си и оказвал подкрепа на семейството му. Нещо, което никога не бил правил допреди 2 години.

„Той се уплаши, че ще остане без брат. Каквото и да говори, Ралф обича Михаел и винаги го е обичал. В такива тежки моменти се разбира кои са били истинските хора в живота ти.“ – казват приятелите на по-малкия Шумахер.

Твърдението на Ралф, че не се е влияел от брат си, сякаш не е съвсем точно. Той го последва във Формула 1, но се отказа след около 10 години, тъй като не пожъна никакви успехи. През годините много се изговори и изписа за завистта на Ралф към Михаел и че именно затова двамата не са близки.

В крайна сметка обаче кръвта не става на вода, са казали хората. Ралф Шумахер доказа именно това. В момента той страдал много за брат си и всеки ден се молел Бог да го излекува напълно, научи Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар