Кремена Халваджиян не може да повярва: Маги я остави без думи! (много снимки + подробности)

Кремена Халваджиян не може да повярва: Маги я остави без думи! (много снимки + подробности)
4 (80%) 4 votes

Маги Халваджиян за пореден път доказа, че е съпруг мечта и Кремена може само да бъде благодарна!

Кремена Халваджиян трябва редовно да пали свещи в църквата от благодарност, че съдбата й е подарила съпруг като Маги Халваджиян. Защото в случаи като нейния, си има една родна поговорка – „вечеряла е с Господ“ – това разказват близки до дизайнерката, която преди броени дни излетя директно към звездите от щастие.

Продуцентът Маги Халваджиян реши да изненада любимата си и й подари най-прекрасния подарък – невиждано парти, по случай четвъртия рожден ден на семейното им заведение „Библиотеката“, видя Kliuki.bg.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян подари най-неочаквания и прекрасен подарък на Кремена

Самата Кремена Халваджиян дори не подозирала какво й готви половинката, докато не видяла с очите си една камара известни личности, близки и приятели, събрали се в заведението, разкриват очевидци, присъстващи на купона.

„Кремена беше в тотален шаш. Да, тя щеше да направи тържество за рождения ден, но имаше толкова много други ангажименти, че със сигурност щеше да е нещо скромно, колкото да се отбележи празника. Маги обаче направи всичко възможно тя да бъде още по-заета, като всеки ден й възлагаха и грижи по внучето. Синът им и снахата също участваха в „заговора“, обясняват близки до семейството на арменеца.

Бебо Халваджиян също участвал в "заговора" срещу майка си

Бебо Халваджиян също участвал в „заговора“ срещу майка си

Кремена не е била по-развълнувана, Маги я накара да лети

Кремена не е била по-развълнувана, Маги я накара да лети

Кремена Халваджиян едва не припаднала, когато Маги Халваджиян я качил в автомобила и я завел в „Библиотеката“, а вътре я посрещнали с викове и конфети почти всичките й приятели. Сред по-известните от тях са актьорът Калин Врачански, Заки, Станимир Гъмов, Люси Дяковска и разбира се, верните бойни другари Димитър Рачков, Зуека, Мария Игнатова и Алекс Раева.

Гостите дълго ще помнят този невероятен купон на семейство Халваджиян

Гостите дълго ще помнят този невероятен купон на семейство Халваджиян

„Каквото и да бълват злите езици и завистливците, за пореден път се видя какъв чудо съпруг е Маги Халваджиян и че за него няма друга жена, освен Кремена“, възхищават се очевидци.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар