Бомба: Разкриха тайната на Любо Нейков и Руслан Мъйнов! (истината ще ви смае – подробности)

Бомба: Разкриха тайната на Любо Нейков и Руслан Мъйнов! (истината ще ви смае – подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Любо Нейков и Руслан Мъйнов доскоро пазеха в дълбока тайна съперничеството си към една жена!

Комиците Любо Нейков и Руслан Мъйнов от години работят заедно рамо до рамо, а в момента са дори не само колеги, но и приятели. Това обаче не винаги е било така, защото двамата имат обща тайна и крият жестокото си съперничество за една жена.

Името й е Анелия Луцинова и по настоящем тя е сериозната приятелка на Руслан Мъйнов. Двамата дори живеят заедно, а чаровникът вече сериозно обмисля да я направи своя законна съпруга.

Руслан Мъйнов

Половинката на Руслан Мъйнов била гадже и на Любо Нейков – той полудял по Анелия Луцинова

Това, което никой не знаеше обаче е, че Анелия Луцинова преди години е била обвързана с Любо Нейков, пише вестник „Ретро“. Възпълничкият актьор бил като полудял по хубавицата, която спокойно може да му бъде дъщеря – разликата в годините им е огромна.

Пламъкът между Ани и Любо се разгорял, докато двамата участвали в общо представление на Сатиричния театър. Още съвсем млада, Луцинова се възхищавала от качествата и славата на Нейков, който пък си глътнал езика пред безспорните физически данни и „голяма уста“ на бъбривката.

Връзката им обаче не продължила дълго, защото разликата в годините си казала думата и Любо Нейков осъзнал, че не може да задържи за постоянно девойка като Анелия. Малко след това той се хванал с настоящата си жена Гинка, от която има и малко момиченце.

Анелия Луцинова пък от две години не крие чувствата си към Руслан Мъйнов, който признава, че благодарение на нея е успял да преодолее травмата от раздялата с Алекс Сърчаджиева и факта, че тя скъса с него заради Иван Ласкин.

Руслан не само не ревнувал Любо Нейков и Анелия, но дори официално поканил „баджанака“ си да му стане кум на сватбата, заедно с Гинка, а шефът на „Комиците“ приел с охота, разкриват близки до обкръжението на двамата симпатяги.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар