Пълен обрат: Решението на Венета Райкова втрещи Тишо! (близките им останаха сащисани)

0

Венета Райкова успя да смае всички, но най-вече съпруга си Тишо!

Водещата Венета Райкова направи истинска сензация с неочакваното си решение, което сащиса хората около нея и особено съпруга й Тишо. Тихомир не вярва на ушите си, особено след като в последно време бракът му с русокоската се крепеше на магия.

Оказа се, че прехвърлилата 40-те Венета Райкова е решила, че час по-скоро трябва да се сдобие с още едно дете. Припомняме, че двамата с Тишо се радват на малкия си син Патрик, но очевидно блондинката иска да го зарадва с братче или пък със сестричка.

Венета Райкова
Венета Райкова реши – иска да роди второ дете на Тишо. Брака си ли спасяват двамата?!

Преди броени дни Венета и Тишо бяха засечени в манастира „Свети великомъченик Мина„, където присъстваха на молитва за зачеване, а водещата се молеше от душа, скрита на последния ред, зад останалите миряни, пише вестник „Всеки ден“.

„Венета наистина ни хвърли в тъча с тази новина. Тя никога досега не е говорила за нова бременност, не е споменавала дори и на шега. А и отдавна сме наясно, че с Тишо минаха през какво ли не. Щяха да се развеждат, а открай време си живеят просто като приятели, вместо като съпрузи“, разкриват близки до водещата на „Дневникът на Венета“.

Често пъти в свои интервюта, Венета Райкова е споделяла открито, че креватните ласки са последното, за което мисли. Това, което занимаваше съзнанието й от доста време насам, беше езотеричната литература и работата в предаването, както, разбира се, грижите за малкия й син.

Дали внезапното решение на Венета не се дължи на евентуален по-сериозен разрив в семейството й и не е видяла в това единствения шанс да запази и укрепи брака си с Тишо, засега това си знае само тя.

А ако наистина си мечтае да има второ дете, дай Боже съдбата да чуе молитвите й и да я дари с това огромно щастие за всяка жена.


Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.