Годжи се ремонтира: Ето защо му изпадали зъбите!

Годжи се ремонтира: Ето защо му изпадали зъбите!
4.5 (90%) 2 votes

Георги Милчев-Годжи вече е чисто нов

Георги Милчев-Годжи е направо излъскан и нов, що се отнася до усмивка. Допреди китаристът на Слави не смееше напълно да си разтвори устата, заради гнилите си зъби. Свирачът от Враца изпитвал ужас от зъболекари и само като му казвали за кабинет, и стоматолог,си леел куршум срещу уплах. Но след като се разделил за кратко време със седем-осем зъба, накрая решил да се лекува. Проблемите му датирали отдавна, но заради немарливост и панически страх гологлавият музикант оставил накрая седем хилядарки, заради гяволука си.

Промяната не остана незабелязана от зрителите. Но дори и тези, които не са разбрали, че Годжи вече има чисто нови зъби, им напомни Слави Трифонов. Дългият не пропусна да подчертае, че Георги Милчев вече има красива 24-каратова усмивка.Друга е причината, не страхът, обясняват близки до обкръжението на музиканта. Според тях системното пиене разклатило зъбите на Годжи и затова той имал този проблем, пише „Всеки ден“.

Те споделят, че Георги Милчев всяка вечер купонясват с колегите си от Ку-ку бенд, когато свърши предаването. Той не си тръгвал, без да обърне половин бутилка твърд алкохол. От този вреден навик му изпопадаха и зъбите, обясняват неволите на музиканта от обкръжението му.Всяко зло за добро, кръстил се страхливо и Годжи. Свирачът от Враца все пак бил доволен, че е успял да пребори страха си от зъболекарския стол и вече се е обзавел до живот с чисто ново чене.

Георги Милчев вече може да се смее

Георги Милчев-Годжи вече може да се смее

Други пък били доволни, че откакто си сложил протезите, Георги Милчев вече не ръсил мръснишки вицове и пиперливи епитети. Според тях причината било в лъскавите зъби, които китаристът не искал отрано да „зарази” с грозни думи, които нон-стоп ръсел от екрана на Би Ти Ви, шушукат зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар