Баровец: Новата придобивка на Криско шокира всички!

Баровец: Новата придобивка на Криско шокира всички!
3.8 (76.67%) 6 votes

Криско удари всички в земята

Криско предизвика завист и възхищение едновременно. Хип- хоп сензацията си е надвил на масрафа и вече се слави като голям тежкар. Габровецът, с последната придобивка, заживя сред елита и ВИП персоните в баровския квартал „Бояна”. Той е броил четиристотин хиялди лева за тузарско жилище в затворения комплекс „Магнолия”. То разполага с три стаи, две бани и кухненски бокс, обзаведен по последния писък на техниката.

Комшии му са каймака на обществото от столицата. Съседи му били сина на бившия икономически спец на Тодор Живков Огнян Дойнов-Росен. Там имали апартаменти също продуцента Димитър Станчев. Той открил шоумена Къци Вапцаров и негов продукт е „Супершоу Невада”. Жилища имали и много хора от бизнес елита на обществото. В същата кооперация е живял под наем екс премиера и шеф на ПЕС Сергей Станишев, преди да замине да претворява социализма в стара Европа, пише Всеки ден.

Рапърът бил съсед и с топ певицата на „Пайнер” Преслава, която също се обзавела с жилище в тузарския квартал. Поп фолк звездата обаче много рядко идвала в луксозния си дом, заради непрекъснатите си работни ангажименти у нас и в чужбина. Вероятността да се видят на живо била толкова малка, колкото да наблюдаваш опашата комета, разкривали живеещите в баровския комплекс.

Криско се обзаведе с ултра скъпо жилище

Криско се обзаведе с ултра скъпо жилище

Криско си е насмогнал на масрафа, особено след участието си в шоуто „Като две капки вода”. Благодарение на това, а и като съдия в Х фактор, той стана един от най-добре платените изпълнители. Преди взимал по два-три бона на участие. Сега, след като доби космическа известност, нисичкия изпълнител не падал под осем хиляди на вечер, одумват го завистливо от музикалната гилдия. Те подозират, че Криско вече може и да е милионер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Баровец: Новата придобивка на Криско шокира всички!”

  1. maria

    ян. 26. 2016

    To edin Krisko……….

Добавете коментар