Рон Мос, който заряза „Дързост и красота“, направи обратен завой!

Рон Мос, който заряза „Дързост и красота“, направи обратен завой!
5 (100%) 4 votes

Бившият Ридж Форестър вече не иска и да чува за „Дързост и красота“, насочил се е към старото си поприще!

"Дързост и красота" белязаха Рон Мос

Рон Мос не само повече няма да се върне в „Дързост и красота“, но и няма да бъде вече актьор

Рон Мос вече не е актьор. Той е решил да се развива само като певец. Откакто напусна „Дързост и красота“, интересът към него бил нулев. Никой не го търсел за роли във филми. Имал предложения само от други сапунени сериали, но той вече не искал и да чува за подобни проекти. Затова Рон решил да даде още един шанс на музикалната си кариера, научи Kliuki.bg.

„Ако исках да играя в сапунки, щях да си стоя в „Дързост и красота„. Искам промяна и я започнах.“ – казва Рон Мос.

Както е известно, той от край време се подвизава и като певец, но музикалната му кариера е в затой от 11 години. Още преди да стане актьор, Мос е бил част от групата Player, която продължи да съществува близо 30 години. След това той създаде и няколко самостоятелни албуми, но от 2005 г. не е работил в тази насока.

„Имам много идеи, смятам, че музиката ми е призванието в този живот. От нея обаче невинаги се печели добре и трябваше да работя и друго, за да издържам себе си и децата си.“ – споделя още Рон Мос.

Той си тръгна от „Дързост и красота“ след умопомрачителните 25 години в сериала. Това се случи преди 4 години и тогава актьорът даде изявление, че е имал прозрение, което го е накарало да стори това. Днес той не съжалява за решението си и все още мисли, че си е изгубил времето с този сериал.

Продуцентите обаче бързо замениха Рон Мос с друг актьор. Както се знае, от няколко години Торстън Кей изпълнява ролята на модния дизайнер Ридж Форестър. По този начин „Дързост и красота“ показа на Рон Мос, че може и без него.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар