Мариана Попова се лиши от 50 бона заради Евгени Минчев

Мариана Попова се лиши от 50 бона заради Евгени Минчев
5 (100%) 3 votes

Мариана Попова доказа, че парите за нея не са основното в живота!

Мариана Попова е готова на всичко да не вижда физиономията на Евгени Минчев

Мариана Попова е готова на всичко да не вижда физиономията на Евгени Минчев

Преди малко над 2 месеца Мариана Попова шокира всички с неявяването си в „Биг Брадър Ол Старс“. След като се разбра, че певицата в последния момент не е поставила своя подпис под договора на шоуто, феновете се възмутиха. Всъщност обаче дуетната половинка на Орлин Горанов е имала основателна причина да не пожелае да влезе в Къщата, узна Kliuki.bg.

Оказва се, че Мариана Попова в последния миг видяла списъка с участниците и когато зърнала името на Евгени Минчев, се отказала от присъствие в шоуто. Тя не понасяла лорда и не искала да влиза открито в конфликт с него, защото така само мислила, че ще се изложи.

Интересното е, че по този начин Мариана Попова се лиши от цели 50 хил. лв., колкото е трябвало да бъде хонорарът ѝ. Певицата решила, че за да живее под един покрив с Евгени Минчев, едни 50 бона са нищо и отказала да се забърква в шоуто.

По принцип Мариана нямала проблеми с парите. Мъжът ѝ Ханес печелел много добре, а и самата тя имала високи доходи от участия и издаване на албуми, които продавала дори и в чужбина. Затова един „Биг Брадър“ трудно можел да я изкуши.

Все пак обаче певицата веднъж прие предизвикателството по Нова ТВ и взе участие във „ВИП Брадър 2012“. Тогава тя не спечели, но започна любовният ѝ романс с Ханес, който продължава все още. Въпреки това, Мариана Попова била категорична, че вече няма да влезе в Къщата, особено след последното си отказване в последния миг.

Певицата като цяло не харесала списъка с участници на „Биг Брадър Ол Старс 2015“. Евгени Минчев просто бил върхът на тази неприязън, но тя по принцип не понасяла чалга колежките си, каквато е Деси Слава, както и мускулести красавци като Боби Атанасов.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар