Аделина в шок: Не иска да повярва какво й сервира Борис Солтарийски! (още подробности)

Аделина в шок: Не иска да повярва какво й сервира Борис Солтарийски! (още подробности)
4 (80%) 6 votes

Борис Солтарийски се оказа доста различен от човека, за който го смяташе Аделина!

Съпругата на певеца на Слави Трифонов Борис Солтарийски не вярва на ушите си. Хубавата Аделина Солтарийска, в която Боцко се влюби след конкурса в „Шоуто на Слави“- „Умна и красива“, е изпаднала в шок от това, което й сервира бащата на дъщеричката й.

Оказа се, че либералният и модерен Борис Солтарийски, за какъвто досега го смяташе красавицата, е твърде различен. Откакто бебето им поотрасна и Ади реши да се върне към кариерата си на модел, Борис се променил коренно. У него се породила невиждана досега ревност, която нараствала с всеки изминал ден, разкриват източници, близки до семейството.

Борис Солтарийски

Борис Солтарийски се оказа страшно ревнив, задушава жена си Аделина

„Борката постоянно дебне Аделина и я следи къде, кога и с кого ходи. И макар че тя дори и не си е помислила да кръшне, ревността му няма почивен ден. Последният скандал между двамата се породи от една снимка за фотосесия, на която Ади е разсъблечена и показва тялото си. Ами има го, хубаво е, защо да го крие момичето?!“, разказват колеги на Борис Солтарийски от телевизията.

След този кадър (който виждате в текста) и намерението на Аделина Солтарийска да продължи с работата на модел, вокалът на Слави Трифонов изригнал и категорично й забранил да го прави.

Борката бил убеден, че парите, които вади от „Шоуто на Слави“ и от участията си по нощните клубове, са напълно достатъчни на семейството. А жена му трябвало да си гледа домакинската работа и да се грижи за малката им дъщеричка.

Стигнало се дотам, че Солтарийски правил сцени и когато Аделина излизала по женски вечерно време с най-добрата си дружка – жената на Краси Радков. Макар в компанията им да не припарвали мъже, Борис Солтарийски не пропускал момент да се заяде с нещо и да покаже ревността си.

Тази снимка се превърна в ябълката на раздора за семейството

Тази снимка се превърна в ябълката на раздора за семейството

„Ади понасяше всичко това и дори в един момент й се струваше мило, защото така Борката й доказва, че я обича. Но, когато се стигна дотам да й забрани да се снима и позира по бельо или без дрехи, тя откачи. Вижда се като всичко друго, но не и като жена, която ще седи пред печката и ще бродира“, обясняват близки до двамата.

И се надяват Боцко да се вземе в ръце и да му дойде акъла, защото в противен случай ревността може да му изяде главата. И да му вземе съпругата най-вече.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар