Красавицата Ванеса пред Kliuki.bg: Алисия има огромно сърце, тя е изключителна!

Красавицата Ванеса пред Kliuki.bg: Алисия има огромно сърце, тя е изключителна!
5 (100%) 4 votes

Ванеса Стоянова, която се открои в последно време в „Ара мюзик“, разкри истинската същност на Алисия!

Нашумялата напоследък фолк дива на „Ара мюзик“ Ванеса сподели в интервю за Kliuki.bg интересни подробности относно личния си живот и кариерата. Тя разкри и чувствата си към своята най-близка колежка от компанията Алисия, както и други моменти от своето минало.

Ванеса, ти си едно от откритията на „Ара мюзик” през последните години. Как реши да се насочиш към попфолка?

Ванеса: Здравейте! От 3 години съм в семейството на „Ара мюзик“ и съм изключително щастлива, че толкова добре се сработихме и всичко се получава както съм си представяла. Смятам, че музиката, която изпълнявам, е доста различна, имам индивидуалност и чрез музиката я показвам. Песните ми не са типичните попфолк песни, както и аз не съм типичната попфолк певица. Точно с това спечелих сърцата на феновете ми и определено не мисля да изневерявам на себе си. Това е моята линия и аз ще я следвам. С продуцентът ми г-н Виктор Касъмов сме на едно мнение за песните и начина, по който трябва да работим. Това може само да ме радва, защото има хармония и разбирателлство между нас и целия екип на „Ара мюзик“.

Ванеса Стоянова от Ара

Ванеса е откритието на „Ара мюзик“ от последните години

Завършила си „Счетоводство и контрол”. Мислила ли си някога да се насочиш към специалността си или амбициите ти са свързани изцяло с музика?

Ванеса: Хубаво е човек да има образование, да има професия и повече възможности за реализация. На този етап мисля изцяло и единствено за музиката. Това е нещото, което винаги съм искала да правя. Това за мен е удоволствие и удовлетворение. Усещам, че призванието ми е да пея и се чувствам много щастлива. Радвам се, че хората ме приемат толкова добре и слушат музикта ми.

Вашата професия е една от най-предизвикателните. Харесва ли ти славата и да те разпознават по улиците? Като човек каква си – имаш ли общо с образа на Ванеса от екрана или се различавате?

Ванеса: Аз съм изключително естествен и искрен човек. Не слагам някакви маски и не играя роли. Това, което виждате, съм аз. Професията наистина е предизвикателна, но нямам проблем с това. Щастлива съм от факта, че хората ме харесват и приемат толкова добре. В днешно време за младите изпълнители е много тудно да изпъкнат.

Получавала ли си неприлично предложение от мъж? И ако да, за пари ставало ли е въпрос?

Ванеса: Не, не съм.

Певиците от сферата на попфолка са често ухажвани. Има ли мъж в живота ти в момента?

Ванеса: В момента няма мъж в живота ми. Изцяло съм отдадена на сина ми и кариерата. Има много неща, които трябва да направя, така че съм се съсредоточила върху целите си и постигането им.

Като цяло какво трябва да притежава даден мъж, за да спечели сърцето ти?

Ванеса: Може би да бъде добър човек, да ме разбира и подкрепя. Да бъде щастлив от това, което мен ме прави щастлива.

Алисия и Ванеса

Алисия подаде ръка на Ванеса и двете вече са неразделни

Песента „Малката” стана голям хит. Тя е създадена по действително преживяна от теб история.Ще разкажеш ли какво точно се случи в злополучната връзка?

Ванеса: Всеки човек е преминавал през подобни ситуации, изневярата в днешно време като че ли е бичът на нашето общество. Преживях го в даден момент от живота ми, така е. Беше нещо мимолетно, но пък достатъчно да разруши всичко в дадената връзка. Тогава го приех тежко, бях и по-малка, сега това отдавна е забравено. Не тая лоши чувства, дори напротив.

С Алисия често работите заедно. Тя ли ти е най-добрата приятелка от компанията? Какъв човек е тя?

Ванеса: Да, двете много се разбираме. Тя е изключителен човек, добра, отзивчива, помага ми страшно много за всичко. Има наистина огромно сърце, много земна и откровена. Вие сами виждате, че ми подава ръка. Топ изпълнител да помага на млад изпълнител, това наистина е за уважение и трябва да се оцени. Иска ми се след време да достигна нивото на Алисия и да бъда същият човек, който съм днес. Тя притежава тази черта, останала е себе си, въпреки всичко, не е забравила пътя, който е извървяла. Благодаря ѝ за всичко!

Какво могат да очакват феновете ти от теб за в бъдеще?

Ванеса: Благодаря на моите фенове, че са до мен и ме подкрепят толкова силно. Всичко, което правя, е за тях и се радвам, че оценяват моята работа. Влагам сърцето и душата си в музиката ми. За в бъдеще ще продължавам да вървя по този път, който съм тръгнала. С продуцентът ми г-н Виктор Касъмов и екипът на „Ара мюзик“ смятаме, че това е формулата – да работим постоянно, да бъда различна, да правим добри и стойностни проекти. Така че феновете могат да очакват от мен много хубава музика, както досега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Красавицата Ванеса пред Kliuki.bg: Алисия има огромно сърце, тя е изключителна!”

  1. дидо-ниския

    ян. 27. 2016

    Хубаво момиче, дано има успех!

Добавете коментар