Тежката истина за българския „Х Фактор“!

Тежката истина за българския „Х Фактор“!
4 (80%) 5 votes

„Х Фактор“ е музикално шоу, което буди множество въпроси!

Християна Лоизу зарадва Маги Халваджиян, но "Х Фактор" отново разочарова мнозина

Християна Лоизу зарадва Маги Халваджиян, но „Х Фактор“ отново разочарова мнозина

Победата на Християна Лоизу преди два дни отново постави на дневен ред много въпроси относно предаването, продуцирано от арменеца Маги Халваджиян. За пореден път доста от зрителите се запитаха дали само перфектното пеене е достатъчно за триумф в шоуто или трябва да притежаваш комплексни качества.

От журито винаги са твърдели второто, но победителите дотук сякаш показват друго. Рафи, Жана, Славин и Християна са невероятно добре подготвени вокално, но дали са перфектните артисти? Именно потенциален артист би трябвало да спечели „Х Фактор“, колкото и банално да звучи.

Тази година обаче направи впечатление нещо доста неприятно за шоуто. То си пролича най-добре по време на финала, когато по традиция финалистите изпълняваха дуети с известни наши изпълнители. За разлика от предни сезони, този път нито един от журито не стана да пее с участник, забеляза Kliuki.bg.

И как да стане, когато Маги Халваджиян би изглеждал нелепо на една сцена с гласовитата Християна Лоизу. Същото важи и за Саня Армутлиева до детето-чудо Кристиан Костов. Криско можеше да направи дует с Дарина Йотова, но не пожела. Люси Дяковска, която единствена от журито се слави с някакъв певчески талант, нямаше шанса да има финалист в шоуто и може би затова не я видяхме във вихъра ѝ.

Доказателството, че не е нужно да спечелиш „Х Фактор“, за да станеш звезда след това, се крие във всички известни изпълнители, които минаха през шоуто, без да триумфират в него. Най-големият пример е Михаела Филева, която се прости с предаването още след втория концерт, но впеследствие завладя милиони музикални фенове. Атанас Колев пък остана втори, но в момента прави успешна кариера. Същото се очаква и за Дарина Йотова, която се нареди на третото място, но вече има договор с компанията на Криско.

Нещо явно куца в българския „Х Фактор“. Винаги печели най-добрият вокално участник, но целта на шоуто по принцип не е да намира просто певци, а артисти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Тежката истина за българския „Х Фактор“!”

 1. zlatena

  ян. 28. 2016

  Честито на Християна Лоизу победата напълно си я заслужи.Чакаме от Хриси концерт през лятото ще сега е много студено.И със удоволствие бих си купила неин албум.Никога не бих посетила концерт на Дарина Йотова и никога не бих си купила неин албум.

 2. Hili

  ян. 30. 2016

  Не мога да разбера защо непрекъснато се внушава на публиката, че Християна е лишена от артистичност. Това е пълна глупост. Момичето е много одухотворено и има прекрасно артистично излъчване. Не е задължително да се кълчотиш до разглобяване, за да се наречеш артист, това е толкова банално!
  Как мислите дали Селин Дион няма артистичност? Ха, ха, ха….

Добавете коментар