Взривяващ обрат: Ето защо Джена се омъжва за Наско Стоев! (любов ли – истината ще ви шокира)

Взривяващ обрат: Ето защо Джена се омъжва за Наско Стоев! (любов ли – истината ще ви шокира)
4.6 (92%) 5 votes

Джена и Атанас Стоев проглушиха ушите на всички с предстоящата си сватба, а каква била причината за нея…

Бившата годеница на Джино Бианкалана, която си седеше сгодена от години и изобщо не бързаше със сватба, днес проглуши ушите на всички, че ще се омъжва за новия си избраник Атанас Стоев.

Младият Канар и Джена се запознаха към края на миналата година, така че любовта им датира едва от няколко месеца. Които обаче се видяха напълно достатъчни на певицата, за да хукне да си купува булчинска рокля. То не е бързане, то не е чудо.

Джена

Джена се омъжва скоростно, защото е бременна

Е, цялото това нещо вече никак не е странно, защото близки до Джена разкриха най-голямата й тайна. Омъжва се, защото е… бременна. Да, няма грам измислица, потвърдиха източници пред известно столично списание.

Джена е бременна и тъкмо това е причината да напъва за брак – за да може детето й да се роди в нормално и законно семейство на женени родители. Бившата на Джино не искала и да помисли, че може да се окаже в позицията на самотна майка или на жена, родила дете, без да е съпруга.

„Разбираемо е, че Джена не искаше да разкрива новината. Не и преди да подпише официално и да види халката на пръста си. Трябваше да се сети обаче, че щом си публична личност и сам тръбиш за себе си наляво и надясно, нищо скрито не остава. Да, Джена и Наско Стоев се харесват, влюбени са. Но ако не беше бременна, едва ли толкова щеше да бърза да се омъжва. Та те дори нямаха време да се опознаят като хората“, коментират източниците от обкръжението на певицата.

Не се знае каква е била първоначалната реакция на самия бъдещ татко Атанас Стоев, когато е научил, че Джена е бременна. Но със сигурност идеята му не е била да умножава семейството си и то още преди да го е създал законно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар