Скандал: Григор Димитров бесен от удара по него и Никол! (шок подробности + снимки)

Скандал: Григор Димитров бесен от удара по него и Никол! (шок подробности + снимки)
4 (80%) 4 votes

Григор Димитров извън кожата си, гаврата с него и Никол Шерцингер му дойде в повече!

Хасковлийската тенис звезда Григор Димитров е бесен от яд след удара, който му нанесоха. Става дума за напълно неоснователни и груби гаври с него и новата му любима Никол Шерцингер – разбира се, дело на българи.

След като „възпитани“ и „високоинтелигентни“ нашенци напълниха с откровени простотии страницата на Никол Шерцингер във Фейсбук, сега вече дойде ред и на колажите. В интернет пространството се разпространи колаж, на който Гришо чисти снега с лопата. Лопатата обаче е изкусителната Никол Шерцингер, която се е разкрачила ухилено.

Григор Димитров

Григор Димитров извън кожата си – някои хора тотално прекалиха с гаврите

Естествено, родената от някой Ганьо Балкански подигравка, моментално плъзна по мрежата и вече се кефят на нея съперници и врагове на Григор Димитров из целия свят.

„Григор е извън кожата си, не може да си обясни кой и защо прави всички тези простотии. Какво ги вълнува завистниците с кого ходи Гришо, ами не се интересуват от единственото, което има смисъл – тениса и играта му. Това българите сме страшни, няма такава злоба и жлъч“, коментират приближени до Григор Димитров и екипа му.

Напук на омразата и грозните гаври с хасковлията, Гришо бил на върха на щастието си, откакто се хванал с Никол Шерцингер. Според запознати, той буквално разцъфтял – нещо, което Мария Шарапова не можела да предизвика в него повече от година.

Бруталният колаж, който вбеси жестоко родния тенис талант Гришо

Бруталният колаж, който вбеси жестоко родния тенис талант Гришо

„В цялата тази история, които медиите превръщат в сапунен сериал, няма нищо странно, нередно или жълто. Григор Димитров не е изневерявал на Мария Шарапова с Никол Шерцингер. Двамата с Маша приключиха връзката си, защото се изчерпаха. Едва по-късно той и Никол се харесаха и отношенията им станаха повече от приятелски“, категорични са близки до Григор Димитров.

Дали въпреки всичко подигравките ще продължат или Гришо и Никол ще бъдат оставени на мира, следва да разберем.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар