Слави Трифонов се поклони: Този манастир направи чудо със здравето му! (къде се намира + подробности)

Слави Трифонов се поклони: Този манастир направи чудо със здравето му! (къде се намира + подробности)
4.4 (88.89%) 9 votes

Слави Трифонов още не може да повярва какво му се случи в този манастир, но истината е, че чудеса съществуват!

Шоумен номер едно в България Слави Трифонов е един от малкото щастливци, които се сблъскаха с истинско чудо в живота си. Това е може ли най-голямото събитие в целия живот на Дългия, тъй като касае най-важното – здравето му.

Припомняме, че имаше един тежък за Слави Трифонов период, в който той започна да губи зрението си. Шоуменът лично е разказвал за тези кошмарни месеци от живота си, в които изпаднал в страшна депресия и не искал да вижда и чува никого, освен родителите и сестра си Петя.

Слави Трифонов

Слави Трифонов е благодарен за чудото, което се случи с него

Днес обаче Слави Трифонов отново вижда, за радост на всички, които го обичат. И не само, че вижда нормално, но тази болест на очите, която заплашваше да го ослепи, вече я няма. Отишла си е.

Но по-интересното е, че за излекуването на Слави не са помогнали толкова редовите лекари, а чудото, станало в един манастир в близост до Перник. Това е Гигинския манастир, в който Слави Трифонов отишъл, след като чул за лековитата му жива вода.

„В началото не вярваше. Знаем го какъв е скептик. Но какво ли не прави човек, когато се намира в безизходица и отчаяние. Така че се реши – отиде и си напълни от живата вода в Гигинския манастир, а после започна да си мие очите с нея. Ако щете вярвайте, но това нещо подейства. Факт е, че Слави вижда отново и цял живот ще благодари на Господ и на този манастир за чудото“, разкриват източници, близки до чаровника от Плевен.

Живата вода на Гигинския манастир върна зрението на Слави Трифонов

Живата вода на Гигинския манастир върна зрението на Слави Трифонов

Оттогава насам Слави Трифонов посещавал манастира винаги, когато намери малко свободно време. Коленичил пред иконите напълно смирен и се молел за опрощение на греховете и Божията благословия.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар