Скандално разкритие за Димитър Господинов и Гришо втрещи всички! (виж колко народна пара са прибрали)

Скандално разкритие за Димитър Господинов и Гришо втрещи всички! (виж колко народна пара са прибрали)
4.6 (92%) 5 votes

Григор Димитров и татко му Димитър Господинов до момента са прибрали над половин милион лева родна пара!

Над половин милион лева или точно 583 470 лева народна пара са прибрали Григор Димитров и родителя му Димитър Господинов, който се води треньор на хасковското злато. Това показа справка от официалните данни в Министерството на спорта, съобщи вестник „Уикенд“.

В това нямаше да намират нищо лошо, ако тази народна пара – сиреч парите на данъкоплатците, бяха отишли при спортист, който играе и в България. Припомняме обаче, че Григор Димитров категорично отказа да участва в мача на националния отбор с Унгария за купата „Дейвис“ през миналата година.

Григор Димитров

Григор Димитров и татко му Димитър Господинов гушнали над половин милион лева родна пара от данъкоплатците

А сега директно бойкотира и предстоящия турнир за „София Оупън“, който ще стартира следващата седмица в „Арена Армеец“.

„Какво излиза на практика?! Че българите, на цялата си нищета, си харчат левчетата за спортист, който нехае за тях и за България. Колкото и голям да е Григор Димитров, фактът, че отказа да играе в родината си няколко последователни пъти, е показателен“, коментират източници от министерството на спорта.

Да припомним също, че тези солидни суми са отпускани на Гришо и татко му като се има предвид, че хасковлията до момента е прибрал почти шест милиона долара само от наградни фондове. Да не говорим за рекламите, в които участва и които също здраво помпат сметките му.

Така погледнато излиза, че Григор Димитров е най-платеният роден спортист от първото ниво на олимпийска подготовка.

Докато в държавата всички обсъждат колко народни пари е прибрал и се ядосват, че отсвирва родината ни за игра, Григор Димитров се радва на новия си любовен живот със смуглата красавица Никол Шерцингер. Определено не може да не му признаем, че от всички досегашни спортни величия, само той успя да достигне подобен връх в любовните подвизи.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандално разкритие за Димитър Господинов и Гришо втрещи всички! (виж колко народна пара са прибрали)”

  1. iosidaniel

    ян. 30. 2016

    Какво значи прибрали над един милион лева? За колко време? За една година,за две години? Наясно ли сте колко спортисти има в България,които са на постоянна месечна зарлата плюс ежемесечни разходи за лагери у нас и чужбина,разходи за екипировка и материална база и т.н. В същото време за по-вече от 70% от тези спортисти нищо не чуваме,защото ги няма никъде по европейски и световни класации. Но, вие „виждате“ тези половин милион лева,които са дадени за по-вече от 5 години,което е около 100 000 лева на година и по-малко от 10 000 лева на месец.Направете месечният бюджет на спортист като Григор Димитров за подготовката му преди да е бил известен тенисист и сега,когато е в световният тенис елит.

Добавете коментар