Тотален обрат в живота на Асен Блатечки! (двуженецът не може да повярва – подробности)

Тотален обрат в живота на Асен Блатечки! (двуженецът не може да повярва – подробности)
5 (100%) 3 votes

Асен Блатечки не знае на кой свят е, но сам си го търсеше!

Пълен обрат настъпи в живота на актьора Асен Блатечки. При това толкова скоростно, че дори самият той още не може да проумее какво и как точно се случи. Оказа се, че двуженецът най-после си намери майстора и остана от двата стола, та на земята.

Благоверната му Катерина Горанова го натирила от семейния апартамент, след като преди малко повече от седмица научила, че Асен Блатечки не обгрижва само нея, но и Диляна Попова, разкриха източници, близки до чаровника на родното кино.

Асен Блатечки

Асен Блатечки не иска да повярва, че Катерина го изгони от дома му

Не, не си мислете, че Асен Блатечки се е върнал при красивата манекенка като любовник. Той посещава дома й единствено заради грижите по малкия им син Борил. В продължение на месеци обаче криел това от Катерина Горанова и когато истината излязла наяве, сцената била страшна, научи Kliuki.bg.

„Катерина отлично знаеше, че Асен се грижи за Борил и дава пари на Диляна за изръжката му. А и тя не е жена, която ще накара мъжа си да изостави детето си, дори и то да е от любовницата му. Асен обаче я беше излъгал, че не ходи в дома на Диляна. Разправяше й, че винаги се виждат навън, или че стои при детето, когато нея я няма. Излъга я, защото отлично знаеше как ще реагира Катя ако е наясно, че двамата с Диляна са затворени между четири стени, пък било и за час“, разкриват източниците.

Катерина Горанова нямала капка вяра на Асен Блатечки, а и с право – като се има предвид, че досега поне актьорът трудно държеше панталоните си закопчани. И щом разбрала, че той прекарва часове наред заедно с Диляна и бебето в апартамента им, далеч от хорски очи и свидетели, направо полудяла.

Към днешна дата Асен Блатечки се принудил да отиде на хотел, защото Катерина го изгонила от вкъщи, разказват близки до актьора. Той чинно се подчинил, но дори и за миг не си помислил да се приюти при Диляна, защото с цялото си сърце се надявал неговата Катерина да го разбере и прибере обратно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар