Жестоко: Пламена от Биг Брадър гасне от анорексия!(Снимки)

Жестоко: Пламена от Биг Брадър гасне от анорексия!(Снимки)
3.8 (75.56%) 9 votes

Пламена Петрова от Биг Брадър Ол Старс 2014 умира от прокобата на века- анорексия

Някогашната хубавица Пламена Петрова има сериозни здравословни проблеми. Поп фолк певицата Пламена гасне от страшна болест и бавно си отива. Бившата брадърка тежи само критичните тридесет и пет килограма, заради което скоро може да изчезне от белия свят.

Блондинката води тежка борба с бича на десетилетието. От обкръжението й се притесняват, че от една година Пламена води тежка битка за оцеляване, но нещата отиват все по- на зле. Тя не само че не е успяла да се стабилизира, но за този период драстично е намалила теглото си, за да достигне до тези опасно критични нива, пише Уикенд.

Зрителите познават Пламена Петрова от второто издание на Мюзик айдъл. Тогава тя беше втората изгонена от рейтинговото музикално реалите , въпреки че беше сочена като една от претендентките за наградата. 26-годишната Пламена Петрова е родена в Горна Оряховица. Тя стана известна и с това, че стана гадже на друг участник във формата-Денислав. След което тя се развива като изпълнителка и има клубни участия. Блондинката пя и на Евровизия 2011, като изпълни песента „Без теб”.

Пламена Петрова преди

Пламена Петрова преди

В Биг Брадър Ол Старс тя бе заедно със звезди като Катето Евро, ексцентричния бохем Малък Тошко. Пламена бе потискана и непрекъснато упреквана за всичко от певицата Петя Буюклиева. Тогава тя бе критикувана, че е доста обрана. И заради това зрителите й посочиха вратата, след двадесет годишен престой.

Пламена сега е плашещо слаба

Пламена сега е плашещо слаба

plam3

„Възпитана съм да не влизам в махленски скандали с жена, по-възрастна от мен и с успешна кариера”, защити се тогава певицата.
Не се знае какво точно е провокирало това състояние, за да стигне Пламена Петрова до това положение. Нейните близки са силно притеснени и се молят чаровното момиче да се оправи възможно най-бързо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Жестоко: Пламена от Биг Брадър гасне от анорексия!(Снимки)”

  1. Mia

    ян. 29. 2016

    20-годишен престой???

Добавете коментар