Срамната тайна на Цецо от Биг Брадър втрещи близките му! (още подробности)

Срамната тайна на Цецо от Биг Брадър втрещи близките му! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Цецо от Биг Брадър, както е по-известен Цветелин Николов, криел срамна за него истина!

Всички помним мъжкаря Цецо от Биг Брадър, който с една дума умееше да подчини мъжката част от съквартирантите си и да се превърне едва ли не в кумир за младока Пламен Богданов.

Именно заради тези му качества и фактът, че наистина показваше силен характер пред камерите, накара близките и аверите му да се втрещят от истината, която тормозела Цецо от години. Не е за вярване, но срамната у тайна и комплекс била… плешивостта.

Цецо от Биг Брадър

Цецо от Биг Брадър имал страшни комплекси от плешивостта си

Цецо от Биг Брадър не можел място да си намери при вида на бавно, но славно отиващата си коса от главата му и това го карало да не иска да се погледне в огледалото, разкриват негови познати.

Самият Цветелин Николов сподели за проблема си, но чак когато той вече беше успешно решен. Да, Цецо последва примера на Боби Михайлов, а в последствие и на Димитър Бербатов, като угоди на егото си и се изръси луди пари за присаждане на коса.

Устатият мъжкар кихнал цели 15 000 лева, за да си присади коса в една от реномираните столични клиники, пише вестник „България днес“. Интервенцията продължила дълго, повече от 15 часа и се извършила в рамките на два дни.

Най-гадното било, че много го боляло, докато на главата му едно по едно заемали мястото си цели 7 000 присадки. „Тая пуста коса ми беше страшен комплекс, няма какво да крия. От година чаках да ми дойде реда и най-накрая да си оправя главата. Да, болеше, но си виках, че за красотата се трае. Сега съм доволен и вече с кеф си се гледам на огледалото“, изфука се Цецо от Биг Брадър.

Близките му обаче не могат да повярват, че мъж като него може да се стресира и комплексира от един типичен и нормален за всички мъже по света проблем като оплешивяването.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар