Емануела избухна: Димитър посяга и на малкия ни син! (Шокови признания)

Емануела избухна: Димитър посяга и на малкия ни син! (Шокови признания)
4.4 (87.5%) 8 votes

Драмата между Емануела и Димитър Динев няма край

Емануела не е единствената потърпевша от съжителството си със сина на олигарха Динко Динев. За кой ли път ни се доказва, че парите не могат да купят много неща. Като например възпитание и любов към останалите хора. Емануела здравата сглупи. Или просто се увлече по лъскавия блясък на Димитър Динев. Но, заради което си пати и не само тя. След шокиращото признание, на два пъти, последният от които пред Кристина Патрашкова в „Папараци”, красивата пайнерка изплака, че е физически малтретирана от бащата на второто си дете.

Емануела наскоро заформи и доста интересна кореспонденция във Фейсбук. Чрез която недвусмислено намекна, че Димитър Динев е раздавал юмруци и на невръстния си син. Истината започна да се разплита след репликата на приятелка на певицата „Още някоя година и ще набие баща си, защото не е послушен”, пише hotarena.net

Тя бе изречена по повод умалителното видео от прохождането на Димитър Динев-младши, което Емануела качи на страницата си в социалната мрежа. На което поп фолк дивата отговори със сериозен тон, че „няма само да е обратното!”. Репликата й, изречена със сериозен тон, накара фенове и фейсбукари да настръхнат. Те недоумяваха как един баща може да посяга на едногодишно дете.

Дори и на са на различно мнение, никой не остана равнодушен към това, което звездата на „Пайнер” сподели във Фейсбук. Но не бяха малко и тези, които си задаваха доста въпроси, които засега остават без отговор. Като например може ли един баща да е толкова студен и безотговорен, че да бие малко дете, почти бебе.

Емануела твърди, че Митко биел и сина си

Емануела твърди, че Митко биел и сина си

Или какво го е провокирало да го направи? Както и дали една майка малко не „пресолява манджата” и ако е така, защо ще го прави? Емануела и Димитър се разделиха и са в доста обтегнати отношения. Стана ясно, че глезения богаташ доста често е бушонирал майката на сина си. Какво тогава би го спряло да посегне и на детето си, парират неверниците някои от феновете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар