Тя си призна: Вижте какво каза Радина!

Тя си призна: Вижте какво каза Радина!
4 (80%) 4 votes

Тя си призна! Радина Кърджилова изля душата си в ефир. Пред камерите на телевизия Би Ти Ви, младата и талантлива актриса Радина Карджилова призна за много от любимите си роли, за любовта към театъра и за изкуството, това, което я вдъхновява и я кара да бъде щастлива, играейки на сцената.

Радина Карджилова - талантлива и чаровна звезда на родния ни театър

Радина Карджилова – талантлива и чаровна звезда на родния ни театър

Но за най-голямата любов младата Радина каза, че е на път да сбъдне една своя мечта, както и на нейния любим. Както се знае, това е популярният Деян Донков.

Актрисата и преди е казвала, че иска да имат бебе, но често се коментираха фалшиви слухове за нейното състояние. Освен това, както припомняме и изданието Kliuki.bg, около двойката – бои, ревност, интриги, какво ли не се случваше около Деян и Радина. Въпреки разликата в годините обаче, страстта помежду им е очевидна. Деян Донков има един брак и едно дете зад гърба си, докато Радина с нейните 29 години ще има дете за първи път.

Актрисата Радина очаква дете, бащата е нейната сериозна половинка Деан Донков

Актрисата Радина очаква своето първо дете, бащата е нейната сериозна половинка Деян Донков

Сега самата Радина Кърджилова каза публично, че ще стане майка. Поради това тя взема по-малко театрални ангажименти, а също и по-рядко се ангажира с нерви и притеснения около това какво пишат някои издания за нея или Деян. Радина признава, че го обича безумно и иска дете от него, докато преди време всяка лъжа и доукрасена история, която се публикува, й е причинявала много нерви. Сега, срещайки подкрепата на половинката си, на близки и роднини, както и на приятелите си, актрисата вече не се вълнува от лъжите по неин адрес.

Желаем лека бременност и много късмет на чаровната Радина Кърджилова и нейните близки! Дано е все по-щастлива и успешна като жена и като актриса. А всичките й фенове сигурно вече очакват с нетърпение появата на нейното първо бебе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар