Красота: Орлин Павлов заби двойно по-красива от Яна!

Красота: Орлин Павлов заби двойно по-красива от Яна!
4 (80%) 5 votes

Орлин Павлов направи невероятното – хвана си още една красавица!

Соня Мембреньо плени с чара и красотата си Орлин Павлов

Соня Мембреньо плени с чара и красотата си Орлин Павлов

Певецът доказа, че разбира от жени още когато излизаше с Яна Акимова, но днес той има далеч по-голям повод за гордост. Орлин Павлов заби невероятна хубавица, която е с 9 години по-млада от поп изпълнителя. Това е Соня Мембреньо, която музикалните фенове у нас знаят предимно от риалити формати като „Мюзик айдъл“ и „Х Фактор“, припомня Kliuki.bg.

Орлин видял Соня на участие, когато и двамата били поканени да пеят в нощен клуб край морето. Като типичен джентълмен, певецът пофлиртувал елегантно с колежката си, след което установил, че има доста общо с нея. Освен безумната ѝ красота, той се възхитил и на безспорните ѝ интелектуални качества, които притежавала.

Основното, което ги свързвало, било любовното разочарование. Драмата на Орлин Павлов с Яна, която го остави заради Петко Димитров, е добре известна. Соня Мембреньо обаче не таи по-малка любовна мъка в душата си. Преди 8 години тя се влюбила в македонец, заради когото оставила и кариера, и дом, но впоследствие този мъж я разочаровал и от миналата година тя отново живее в България.

Засега Орлин Павлов не искал да издава на никого, че е влюбен, понеже считал именно широката популярност на връзката му с Яна за една от причините за фаталния край помежду им. Очаква се обаче, ако нещата се задълбочат, бившият вокалист на „Каффе“ да бъде принуден да изплюе камъчето, защото около Соня Мембреньо тепърва има да се шуми през тази година. Красавицата била решена отново да се пробва в „Х Фактор“, след като миналата година си тръгна в Къщата на съдиите.

По принцип Соня е не по-малко талантлива от Орлин Павлов, но този застой в музиката, който е направила заради любовта, ѝ е коствал доста. Пред нея обаче има още доста време, тъй като е значително по-млада от Орлин, а и мъж със същата професия би ѝ се отразил добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар