Няма да познаете най-красивите българи за 2015 г.!

Няма да познаете най-красивите българи за 2015 г.!
5 (100%) 2 votes

Няма да познаете кои са най-красивите българи за 2015 г.? Може би сега се очаква да се изпишат имената на популярни лица от екрана или хора, които са чести герои на жълтите медии със скандално поведение. Но всъщност истината е, че за най-красиви в проучване по интернет най-много са гласували за на пръв поглед обикновени момче и момиче.

Орлин Павлов също е бил избиран за най-красив в тази класация през

Орлин Павлов също е бил избиран за най-красив в тази класация през 201 2-та година

Той е поет, а тя преводачка, както се съобщава и по Нова Тв. Илиян Любомиров и Ева Кънева са доста далеч от клишето за Мистър и Мис. Тази класация се провежда не за пръв път, от осем години насам онлайн гласуването за красавци е актуално и до днес. Като през годините често пъти и много известни хора са имали най-много гласувания за тях.

Например през 2010 година изборът се спира на Юлиян Вергов и Радина Кърджилова. Година след това Асен Блатечки и певицата на поп и фолк средите Преслава, както и редица спортни хора. За 2014 година примерно печелят известните по света и в България – Албена Денкова и тенисистът Григор Димитров. Според профили в мрежата и сложени там снимки, публиката избира най-хубавите мъж и жена на страната ни.

За изминалата 2015-та публиката от гласуващи хора избра тези двама млади и интелигентни хора

За изминалата 2015-та публиката от гласуващи хора избра тези двама млади и интелигентни хора

Тазгодишните наградени са много интересни хора. Илиян се занимава изцяло с писане и литературна дейност, докато Ева е преводач, печелила е престижни награди, тя е омъжена и очаква бебе. Илиян пък в момента е свободен за всички дами, дали гласа си за него. ова може би е една добра вест!

Техни конкуренти са били имена като артиста Станимир Гъмов, Мартен, Маги Халваджия, а Ева е преборила женската конкуренция в лицата на актрисите Ернестина Шинова, Александра Сърчаджиева, водещата на тв продукцията „На кафе” Гала, Йорданка Фандъкова – политик и кмет на столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар