Сърце и душа за музика – Жана!

Сърце и душа за музика – Жана!
5 (100%) 2 votes

Жана Бергендорф е, както знаем, една от новите звезди на музикалния небосклон у нас, една млада, енергична и доста ексцентрична и различна певица.

Жана неотдавна се появи пред камерите на предаването „Търси се“ много истинска и емоционална, такава, каквато е тя и в живота, така я видяхме и на сцената на „Х-фактор“ преди години. Днес тя е един много забележителен по стил, външен вид и разбира се – с музиката си творец, но и една ранима душа, майка и жена само на 29 години.

Въпреки славата и всички предизвикани у обществото реакции, Жана Бергендорф е силна натура, тя обаче остава наранена от аргесията, която определено се сипе по неин адрес доста често. Макар че е очевидно, че Жана е истински нестандартен и артистичен човек, с много различен поглед над пеенето и живота като цяло, все пак не можем да отречем, че е една от най-обсъжданите личности у нас – силно харесвана или обсъждана по груб и некултурен начин.

Една пееща дуща

Една пееща дуща

През погледа на Саня, Любо Киров и младия музикален талант Мойсей са едни от героите на предаването, които представиха Жана от музикална гледана точка. Всички я описват като много силна, амбициозна, но и импулсивна, адреналинова натура. В личен план певицата преживя емоционален шок, виждайки най-близките си хора в предаването, а именно баща си, с когото се запознала едва преди месеци, а цял живот са били разделени. Освен това, Леон и Адрана, синът и сестрата на Жана, които най-силно я развълнуваха и ни показаха същността на певицата – една обичаща и лесно ранима Жана!

Желаем на Жана Бергендорф да прави много качествени и хубави песни, да открие истинската любов и да бъде една много щастлива майка винаги, коментираме и от Kliuki.bg. Нека не забравяме, че освен агресия и злобни коментари по форумите, понякога е добре да оценяваме таланта, а не личността, защото щом един човек е истински музикален дар, не е важно какво на нас ни харесва или не толкова в него и стила му. А Жана е един глас и душа, която копнее за сцената!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар