Красавица от „Х Фактор“ откри любовта по един много красив начин

Красавица от „Х Фактор“ откри любовта по един много красив начин
5 (100%) 2 votes

„Х Фактор“ дава много хубавици, а една от тях вече е влюбена!

31-годишната Ренета Ганева от Бургас

31-годишната Ренета Ганева от Бургас

Ренета Ганева, която нашумя покрай „Х Фактор 2014“, откри любовта по много романтичен начин. Хубавицата е срещнала своя любим по време на мотосъбор край морето. Певицата останала изключително доволна и щастлива от това, което се е случило с нея. Новият мъж в живота ѝ бил любител на рок музиката, каквато е и тя самата. Затова считала, че е открила точния мъж за себе си, научи Kliuki.bg.

„Рени е безкрайно щастлива жена по природа, но вече се вижда, че е още по-щастлива и причината е в любовта.“ – споделят приятелите на хубавицата.

Ренета Ганева нашумя доста и след отпадането си от „Х Фактор“, тъй като за нея се говореше, че е станала една от поредните жертви на женкаря Христо Сираков. Двамата се появиха заедно на светско събитие, но явно връзката им не просъщесвува дълго, понеже повече не ги видяхме един до друг.

Рени счита „Х Фактор“ за добър урок в живота си, но в никакъв случай не е особено благодарна на шоуто, дало ѝ популярността. Тя отпадна твърде рано от надпреварата, но това не е основното, поради което остана с горчивина от предаването. През цялото време журито я унижаваше и омаловажаваше, а накрая дори отпадна след видимо по-доброто си изпълнение от Михаела Маринова на елиминациите.

„През цялото време имах чувството, че се опитваха умишлено да ме спъват. Не успях да си обясня това, което се случваше.“ – бе казала в личен разговор с приятел преди време Ренета Ганева.

Тя също е изживяла своята драма в музиката, тъй като от обещаващ талант е била принудена да спре с пеенето за цели 5 години, като причината е била във влошеното състояние на гласните ѝ струни и съответно операция. „Х Фактор“ се яви като връщане на Рени към музиката, но освен това показа на обществеността и нейната красота.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар