Григор Димитров получи страшен удар!

Григор Димитров получи страшен удар!
4.8 (95%) 4 votes

Феновете са бесни на Григор Димитров и вече едва го издържат!

Григор Димитров чете?

Григор Димитров опита да се похвали, че и той полага някаква интелектуална дейност, но се получи обратният ефект!

Григор Димитров напоследък не се радва на народната любов. Причината е най-вече в липсата на трофеи, тъй като той не е печелил титла от година. Тенис феновете вече започнаха открито да негодуват и дори да се подиграват на Гришо, разбра Kliuki.bg.

Повод за поредната порция упреци към Григор Димитров предизвика една негова снимка, която той публикува в своя Фейсбук профил. На нея тенисистът чете „Война и мир“, с което явно иска да покаже, че и той чете книги от време на време. Почти никой обаче не му повярва и дори към него се изсипаха един куп обиди.

„Позьор! Нищо няма да постигне в тениса с този си начин на живот. Него го интересува само как изглежда пред останалите и да търчи по женките. Имаше талант, но се оказа доста несериозен. Превърна се в мъжката Анна Курникова!“ – смята Фейсбук потребител.

Откакто се раздели с Мария Шарапова, Гришо не среща никаква подкрепа от българите. Те го винят, че си пропилява кариерата, залитайки по жени, които му пречат на развитието като спортист. Според мнозина, именно такава жена е Никол Шерцингер, с която е ясно, че няма да остане вечно, заради разликата в годините, но засега сякаш е омагьосала българския тенисист.

Снимката с книгата повдигна още един въпрос, който понякога се обсъжда от неприятелите му. А именно образованието. Преди години излезе информация, че Григор Димитров няма завършено дори основно образование, тъй като е спрял да посещава училище в пети клас. Самият Гришо избягва да коментира тази тема.

„Той дали може да чете изобщо? Тръгнал снимки с книги да прави, при положение че го знаем какъв е. Смешна история.“ – заядливо подхвърля друг от последователите на Григор Димитров във Фейсбук.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Григор Димитров получи страшен удар!”

 1. Anna

  февр. 01. 2016

  Григор в момента е номер 28 в световната ранглиста. Посочете имената на български спортисти, които са по напред от него в ранглистата на спорта, в който се състезават? Не мисля, че да си 28 е провал.Снимката е от инстаграм, а не фейсбук и сте сложили избирателно коментари – не ми се проверява дали наистина са написани или са само във вашето въображение. Целта е ясна – манипулация. От септември месец се води кампания срещу Григор. Поради неучастието му на турнира в София федерацията по тенис и спонсорите на турнира губят пари и най-лесното е да се пишат поръчкови статии.Има задкулисни игри и по добре пишете за тях. След всичко, което се пише по негов адрес в българските медии е странно, че все още се състезава за България.Григор има средно образование – завършил е спортното училище в Хасково. Има говорен дефект и това е причината да се мисли, че е тъп и не може да говори на български език. Истината е, че Григор чете предимно по време на полет.

 2. Аника

  февр. 01. 2016

  ооо я се стегнете? Каква завист, какви 5 лева?
  Поза, поза и пак поза. Това ли са съветите на мениждърите му? Защо не дойде да уважи цяла България, а предпочете да се пече в Калифорния и да се гуши до камина? Това ли е по-важно?

 3. Anna

  февр. 01. 2016

  Причината Григор да не участва на турнира в София е конфликт между федерацията по тенис и мениджъра му Георги Стоименов, но дори и да пожелае да участва в турнира е невъзможно, защото има травма (хронична). По време на последния мач на Григор срещу Федерер физиотерапевт няколко пъти излиза на корта. На пресконференцията след мача Федерер потвърди за контузията на Димитров.

 4. Киро

  февр. 01. 2016

  Малко да се ограмоти как се уважава родината, позьор долен!!!

Добавете коментар