Бомба: Разкриха най-големият кошмар на Райна! (ето защо няма мъж до нея – подробности)

Бомба: Разкриха най-големият кошмар на Райна! (ето защо няма мъж до нея – подробности)
4.5 (90%) 4 votes

Райна е не само хубава и гласовита, но и умна – въпреки това толкова дълго е сама!

Пилето на поп фолка – хубавата Райна, както я наричаха докато беше гадже на Константин, не спира да озадачава всички. Не само злите езици и клюкарите, но и феновете, и дори приятелите си.

Защото за никого не е ясно как е възможно една млада, красива, талантлива, а на всичко отгоре и умна жена, да бъде сама толкова дълго време. На практика след като приключи единствената й сериозна връзка с Коцето, Райна не е имала друга такава.

Райна

Райна продължава да бъде сама, докато Коцето вече има семейство и две деца

А бившият й, за разлика от нея, се ожени и се сдоби не с едно, а с цели две деца. Рано или късно обаче истината излиза наяве и това стана и с Райна – разкри се защо не може да си намери мъж и рискува да си остане стара мома.

Не, на Райна нищо й няма и не залита по собствения си пол, ако това побързаха да предположат някои. Оказа се, че всичко се дължи на най-големия кошмар в живота й, а неговото има е отново Константин, разказаха близки до певицата.

Както самата Райна е признавала неведнъж, тя отлично е знаела, че Коцето е шавлив и й слага рога. Това, което я е убило обаче е, че при една от изневерите му, тя го е заварила на калъп с любовницата – буквално. Влюбената до безумие певица откачила и не успяла да се възстанови и да спре да плаче седмици наред, разказват източниците, научи Kliuki.bg.

„Оттогава нещо й стана. Край! Това не е Райна, а друг човек. От предишното доверчиво, добро и наивно създание не остана и следа. Душата й си е добра, но прекалява с мнителността си и счита, че едва ли не всеки мъж е враг. Върви да й обясняваш, че вината не е в нея, а в Коцето, който не можеше да си държи гащите вдигнати“, коментират запознати.

И се молят Райна най-после да се освести от фаталната си връзка с Константин и да я остави в миналото, заедно със спомените си. В противен случай няма да успее да оправи живота си и ще продължи да тъпче безнадеждно на едно място.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бомба: Разкриха най-големият кошмар на Райна! (ето защо няма мъж до нея – подробности)”

  1. fen

    февр. 01. 2016

    по добре с кученцата, отколкото с тоя шавлив Коцио, но има 2 сериозни след Коцио, сега е с момче с което е от 2011

  2. Кристина

    апр. 02. 2016

    Райна е талантлива и красива. Но много се изложи райна в биг брадър постоянно хленчеше и ревеше. Тя беше едно разглезено момиче. Лютата македонка трябва да си промени нравът. И характерът. За да има семейство. За най малкото се дразнеше. Има слаба психика. Коцето е готин. Забавен. Как успя да създаде семейство с надя.

Добавете коментар