Шок: Детето на Том Круз не е от него?

Шок: Детето на Том Круз не е от него?
5 (100%) 3 votes

Том Круз може да се окаже дори без едно биологично дете!

Том Круз може никога да не е ставал баща

Том Круз може никога да не е ставал баща

Актьорът, по когото преди време си паднаха милиони жени по света, се оказва в една от най-неприятните ситуации в живота. Има вероятност единственото му биологично дете всъщност да не е от него. Според последните слухове, Том Круз е бил диагностициран като стерилен, което поставя под въпрос бащинството му над малката Сури.

Предполага се, че състоянието на актьора се е отключило вследствие на някаква прекарана болест, но не е ясно кога всъщност това се е случило. Ако е след 2006 г., Сури действително му е щерка, но в противен случай Том е станал жертва на изневяра от страна на Кейти Холмс.

Припомняме, че звездата от „Джери Магуайър“ имаше проблеми с плодовитостта още по време на брака си с Никол Кидман. Това накара двамата да си осиновят деца, които днес Том Круз почти не поглежда.

Съмненията, че Сури не е истинско дете на актьора се засилват и от факта, че от известно време той изобщо не се интересвуал от нея. Предполага се, че това може да е заради узнаването му, че тя всъщност не му е истинска дъщеря.

В САЩ все пак се коментира, че Том Круз и Никол Кидман опитваха усилено да имат свое дете преди години и със сигурност са си направили изследвания още тогава. Което пък значи, че ако е бил стерилен, Том е щял да го знае и да не приеме версията на Кейти, че е бременна от него.

Затова има два варианта. Според единия, Холм е заченала малко преди връзката си с Круз и двамата са решили да представят Сури за свое общо дете. Това би обяснило защо актьорът вече не се интересува от момиченцето след развода си с Кейти. Другият вариант включва придобиване на стерилитет на Том Круз между 2001 и 2006 г., когато беше необвързан (тогава Сури няма да е от него), или след 2006 г. (което прави Сури негово дете).


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар