Вижте голямата любов на Васил Илиев в наши дни! (СНИМКИ)

Вижте голямата любов на Васил Илиев в наши дни! (СНИМКИ)
4.8 (95%) 4 votes

Васил Илиев беше известен със склонността си към красивите жени, но една от тях той така и не прежали!

Васил Илиев и Силвия

Васил Илиев със Силвия Антонова в дискотека край морето

Въпреки че се ожени за Мариета, друга е жената, която завинаги остана в сърцето на Васил Илиев. Това е Силвия Антонова, с която подземният бос изживя дълга и вълнуваща връзка. Причината не тя да се окаже с годежен пръстен от него, не е ясна, но се знае и до днес, че това е жената, с която той е споделял всичко в живота си.

Силвия и Васил се запознават през 80-те години, когато и двамата са спортисти. Той е виден борец, а тя е лекоатлетка. Любовта им пламва моментално. Тя продължава почти десетилетие, преди да се стигне до нейния край. Всъщност край няма, защото двамата продължават да се обичат, но не става ясно какво ги е разделило. Те обаче запазват контакт и в следващите години се превръщат в близки приятели, които си споделят всичко един на друг.

По онова време Силвия Антонова е една от най-добрите на пистата. Още на първата си тренировка поставя световен рекорд. Затова ударът за всички в България е огромен, когато след няколко години на слава тя се отказва от участие в националния ни отбор. Треньорът Иван Иванов е просто съсипан, както и всички в щаба му. Аргументите на Силвия са свързани изцяло с финансови причини и убеждението ѝ, че в спорта няма пари.

Днес, почти 21 години след смъртта на Васил Илиев, неговата първа голяма любов все още гасне по него. Доказателство са снимките, които е публикувала във Фейсбук и присъствието на мафиота в тях. Интересното е, че Силвия Антонова сама призна пред Kliuki.bg, че не иска да бъде никога майка.

„Аз не искам деца. Всички хора са ми деца, така го чувствам, не може да има лидер.“ – споделя любовта на Васил Илиев.

Силвия Антонова днес

Силвия Антонова днес

Тя е любовта на живота на Васил Илиев

Тя е любовта на живота на Васил Илиев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар