Ани Цолова към Виктор: Ще те фрасна с таблета! (Още за войната)

Ани Цолова към Виктор: Ще те фрасна с таблета! (Още за войната)
4.2 (83.33%) 6 votes

Ани Цолова и Виктор Николаев пак разлаяха кучетата

Ани Цолова и Виктор Николаев не спират да се заяждат в ефир. Но последният път войната между двамата водещи втрещи всички. Грубото и безцеремонно отношение на Ани предизвика вълна от негодувание у зрителите, а и не само у тях. Този път кавгата стана заради новина, в която е замесена Памела Андерсен. Бившата спасителка на плажа поискала да бъдат наказвани тези, които угояват гъски и патици, защото ги подлагали на нечуван терор.

Като върла природозащитничка, Ани Цолова отдели близо десетина минути за скандала, който предизвиква изказването на секс бомбата и във френския парламент. Виктор Николаев обаче не само се разсмял цинично на тази вест, като се помъчил не особено тактично да я измести от ефир, с новини от ужасяващата ни родна действителност, пише Ретро.

Това вбесило до краен предел гневливата Ани и тя не на шега се развикала към екранния си партньор:”Ако не млъкнеш и не престанеш да се хилиш, ще те фрасна с таблета”. Дори замахнала да го халоса. Поведението й не само шокирало зрителската аудитория, но и шефовете на Нова телевизия. След скандала в ефир, Ани изчезнала от студиото и според колеги босовете я изпратили веднага да поохлади страстите.

Не е тайна за никого, че Ани и Виктор не се понасят и това все повече личи от екрана. Телевизионните водещи не спират да си подхвърлят заядливи реплики и да се прекъсват. Ани Цолова гледа на Виктор иронично и от високо, той пък се подхилква гадничко на забележките й. И не й отстъпва, а се държи грубо и безцеремонно с нея.

Ани пък го мачка и командва, не му дава дори да си зададе въпросите към гостите, не одобряват действия й и техните колеги. Борба между двамата има и тя е отдавна, а причината е разликата в заплатите. А и двамата не получавали еднакви бонуси и добавки, което още повече наливало масло в огъня.
Заради непрекъснатите им крамоли, рейтинга на новинарския блок по Нова катастрофално пада, докато този, на вечно усмихнатия Антон Хекимян по Би Ти Ви, чупи рекорди.

Ани Цолова и Виктор Николаев не могат да се гледат

Ани Цолова и Виктор Николаев не могат да се гледат

И ако се стигне до раздяла и предпочитания, босовете ще изберат Виктор пред Ани, не се съмняват от медията. Понеже Ани Цолова била властна, конфликтна и трудно се сработвала с останалите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ани Цолова към Виктор: Ще те фрасна с таблета! (Още за войната)”

  1. гого

    февр. 07. 2016

    Дебелото женище анка цолова,е пропито със злоба и омраза отвратително същество.То не трябва да бъде показвано на екрана,камо ли да бъде говорителка….

Добавете коментар