Здравко от „Ритон“ изригна срещу чудовищна гавра! (Подробности)

Здравко от „Ритон“ изригна срещу чудовищна гавра! (Подробности)
4.8 (95%) 4 votes

Здравко от дует „Ритон” изригна срещу Евгени Минчев

Здравко от дует „Ритон” води отдавна война срещу светският пиар. Сега в ранглистата на недолюбваните от известния дует се прибави и сексоложката Наталия Кобилкина. Здравко и Катя са съпричастни с идеята на издателката Божана Апостолова. Нахаканата дама иска да се създаде дружество „Комитет за защита на България”, за да не могат повече журналистите да се занимават с персони като лорд Евгени Минчев и руската фурия.

Катя и Здравко отдавна не се обичат със светският хроникьор. Някои ВИП персони твърдят, че звездният дует завиждал на паркетния лъв, защото името му е непрекъснато по вестници и списания, и често се появява по телевизията, а тяхната слава е засенчена. Особено след участието си в Биг Брадър и откритата им война с колежката им Кичка Бодурова, обичта на хората секнала. И заради това вече почти никой не ги търсел за участия или на частни партита, пише Ретро.

Това още повече смразило Катя и Здравко от „Ритон” с Евгени Минчев, а и дългогодишната студена война помежду им си казала тежката дума.
Безобразията , които Кобилкина сипела в ефир и на страниците на вестниците, също взривявали „късия фитил” на ритонеца. Здравко беснеел и се ядосвал от душа, а Катя едва успявала до го кротне.

„ Кои сме ние, за да съдим Наталия Кобилкина? Важното е, че хората й вярват, обичат я и я искат. А и това го доказва и кариерата й, която е в разцвет, пък и много добре печели от тези уроци, които дава на хората как по-добре да се обичат в кревата”, защитавали я нейните фенове.
Според хайлаф персоните Здравко не можел да я диша, поради все по-нарастващата й популярност и набъбващите й банкови сметки. Което го карало да мята отровни стрели по неин адрес, винаги щом се появявала на екран или по пресата.

Здравко от Ритон не иска да се говори за Евгени Минчев и Кобилкина

Здравко от Ритон не иска да се говори за Евгени Минчев и Кобилкина

И преди половинката на Катя от Ритон пускал пиперливи забележки по адрес на Евгени Минчев, но само в приятелски кръг. Но сега, след като подкрепил открито Божана Апостолова, нищо добро не очаква дуета, безпокоят се близки от обкръжението на певците. Според тях паркетният лъв е съсипал не една и две звезди, и те се притесняват същото да не се случи с „Ритон”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Здравко от „Ритон“ изригна срещу чудовищна гавра! (Подробности)”

  1. Vanessa

    февр. 02. 2016

    Дует Ритон,вече Е време да се пенсионирате и да спрете да се излагате .Скрийте се и не показвайте повече злобата си много сте прости и алчни и двамата!!!!!!

Добавете коментар