Шок: Памела Андерсън крие любов с бабичка

Шок: Памела Андерсън крие любов с бабичка
5 (100%) 2 votes

Сюзън Фланари, която стана истинска звезда чрез хита „Дързост и красота“, се оказа много интересна личност, тъй като дори Памела Андерсън е паднала в обятията ѝ и е станала жертва на чара ѝ. Двете обаче не остават много време заедно!

Памела Андерсън е имала много невероятни изживявания, но това шокира доста от феновете

Памела Андерсън е имала много невероятни изживявания, но това шокира доста от феновете

Една от звездите на „Дързост и красота“ се превърна в главна тема на доста медии зад океана. 76-годишната Сюзън Фланъри неведнъж е признавала, че е имала вземане-даване и с жени, но интересното е, че една от тези жени е била самата Памела Андерсън.

Преди около 20 години двете са заформили връзка, за която си струва да се говори, пишат в САЩ. Макар да е с 28 години по-млада от своята колежка, Пам е паднала в плена на чара ѝ. Двете са били заедно около половин година, която обаче си остава незабравина  за тях.

„Тя може вече да е баба, но навремето въртеше всякакви жени и мъже. Тя беше сред най-предизвикателните дами на 80-те години.“ – пишат за Сюзън Фланъри зад Океана.

Красивата Памела Андерсън тогава е била на около 20 г., но тя никога не е криела, че е изцяло разкрепостена по отношение на връзките и любовта. Пам много пъти е споделяла, че е била и с жени, но шокиращото тук е, че партньорка ѝ е била толкова стара жена.

Откакто Сюзън Фланъри призна, че си е лягала и с жени през годините, за нея веднага се заговори, че е имала връзка с Джоана Джоунс, която също си пада по жени и с коята Сюзън игра в „Дързост и красота“. Припомняме, че Джоана беше в ролята на Карълайн, но героинята ѝ умря и макар да се върна като близначка на Карълайн, Джоунс не успя да стане легенда на сериала. Нещо, което Сюзън Фланъри направи, превъплъщавайки се в обрзза на Стефани Форестър.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар