Черни дни за Наско от БТР: Ивана си отиде от живота му! (ето защо го заряза сръбкинята)

Черни дни за Наско от БТР: Ивана си отиде от живота му! (ето защо го заряза сръбкинята)
4.6 (91.43%) 7 votes

Наско от БТР или Атанас Пенев, както е цялото му име, изживява кошмарни дни!

Чаровникът на българския рок Наско от БТР изживява трудни дни. Той остана напълно сам за пореден път, след като годеницата му Ивана си събра „бохчата“ и го изостави, това разкриха близки до музиканта с огромния глас.

Атанас Пенев, както е пълното име на Наско от БТР, не могъл да повярва на очите си като видял, че приятелката му си е стегнала куфарите. Двамата живяха под един покрив няколко години, но точно това обаче е причината всичко да приключи.

Наско от БТР

Наско от БТР се провали с голямата си любов

Припомняме, че за сватба между Наско от БТР и оперната певица Ивана, която е сръбкиня и невероятна красавица, се заговори още преди четири години. Нещата обаче си останаха така – само с говоренето. До сватба не се стигна, а на Ивана й дошло до гуша да чака, разкриха колеги музиканти на Атанас Пенев, научи Kliuki.bg.

„Жал ни е за Наско, защото е голям приятел и голям мъж, но разбираме и Ивана. Откога се е заговорило за тая пуста сватба, ама йок – реални действия никакви. Май на Наката не му се минава отново под венчило, но тогава не трябваше да дава напразни надежди на момичето. Защото си ги знаем жените – дай им булчински рокли и ги остави“, коментират столични рокаджии.

Преди време Наско от БТР беше женен за гримьорката Силвия, от която има дъщеря, но двамата така и не успяха да се спогодят и се разведоха. В момента са в приятелски отношения, но след развода Атанас Пенев се зарекъл, че не ще да слуша за сватби и Менделсон. Не така обаче си представяла бъдещето на връзката им хубавата Ивана.

Сръбската певица е доста по-млада от Наско и нямала неговия опит с брака, разводите и прочие. Затова и в крайна сметка двамата не успели да стигнат до компромис и разбирателство по въпроса, а Ивана си тръгнала от общото им жилище.

Дали все пак Атанас ще размисли и най-сетне ще коленичи пред нея с пръстен, за да си я върне, със сигурност ще разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Черни дни за Наско от БТР: Ивана си отиде от живота му! (ето защо го заряза сръбкинята)”

  1. анонимен

    февр. 02. 2016

    Каква е причината ли? Нима вие от този сайт и себеподобните ви не знаете? Това, че не се грижи лично за детето си, а го е захвърлила на майка си , да го отглежда, а тя само селфита си прави с него за пред хората и да не я одумват. Това,ч е замина дъщеря си, която УЖ ТОЛКОВА , БЕЗГРАНИЧНО обичала , а след първата раздяла с Божинов и изписваше името в профила си Никол Лозанова…. Какво искаше да каже с това? Това,че на най-светлите празници Коледа и Нова година летя до Дубай, за да задоволява свои клиенти? За това, че обслужи Плейн по време на краткотрайният му служебен престой в България . Това, че летя с коафьорчето си под прикритие до до Мадрид да мачка чаршафите с Роналдо. Това, че обслужва български мастити бизнесмени – политици. Това, че не се е спряла да хойка , като изоглавена и разгонена тийнейджърка по кръчмите нощем- всички излизат, но не всички показват пошло и леко поведение на лека жена- проститутка по заведенията опипвайки нея и тя мъжете, седейки им в скута. Коя семейна жена и майка ( интелигентна и образована) би постъпила така и коя е? Няма такъв парцал, като Николета! Това е жена без всякакви норми, граници, поведение, отношение в публичното пространство, което признак на липса на възпитание, култура, грамотност, необразованост и още много други неща. Така че , кой мъж не само Божинов би търпял или живял с един международен парцал без грам морални ценности и човешко поведение. Никой! Евала на Божинов. че се осъзна и разбра грешката си! Млад е , няма да влезе в манастир и ще си намери подходяща жена. Важното е да се грижи и уважава децата си!

Добавете коментар