Ужасяващо: Жана Бергендорф е зле, състоянието й се влошава! (близките в шок – още подробности)

0

Жана Бергендорф е много зле като всичките й проблеми се дължат на огромното напрежение и стреса!

Близките на Жана Бергендорф са ужасени и силно притеснени за състоянието й, което се влошава все повече. Стресът и безконечните тревоги на певицата сериозно разклатили здравето й. За младо момиче като нея, подобни състояния са рядкост и представляват заплаха, разкриха източници, близки до победителката от Х Фактор.

Стигнало се дотам, че преди няколко седмици, Жана Бергендорф изведнъж се парализирала – не можела да помръдне цялата лява страна на лицето си и се паникьосала, че получава нещо наистина страшно.

Жана Бергендорф
Жана Бергендорф с парализирано лице цяла седмица, състоянието й ужасява страшно близките й хора

Случката се разиграла в самолета за България, на връщане от Дания, където преди това певицата оставила сина си Леон. Момченцето имало проблеми с белите дробове и гласовитката моментално го закарала в чужбина, защото нямала вяра на родните болници.

Припомняме, че още докато е бил на една годинка, малкият Леон е бил опериран от сърдечен проблем. А оттогава Жана Бергендорф се тревожи постоянно за здравето му. Тя обаче изпитвала и огромна вина, че не отделя достатъчно време за детето си, защото е твърде заета с работа, пише вестник „Шоу“.

Щом оставила Леон на грижите на баща му и свекървата, Жана Бергендорф си хванала самолета за родината, но по време на полета изведнъж се сковала и парализирала. За ужас на близките й, тази парализа я държала повече от седмица, разказват запознати с патилата й.

Явно на Жана Бергендорф все повече не й върви. Преди време тя пострада и при битов скандал с любовника си, след който беше откарана в ареста, а в дома им бяха открити наркотични вещества.

„Ако продължава с този стрес и начин на живот, Жана ще пострада необратимо. Страх ни е за нея, много ни е страх“, кръстят се близки до певицата.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.