Разкриха я: Ето как Дарина стигна до третото място! (Още за шашмата)

Разкриха я: Ето как Дарина стигна до третото място! (Още за шашмата)
5 (100%) 3 votes

Дарина Йотова е превзела финалната права с шашма

Дарина Йотова доста нечестно се добрала до финала на Х фактор. Това твърдят източници до музикалното шоу. Варненката има глас, спор няма, но още от сега знае доста хитринки, за да се добере до заветния успех. За поредният скандал в шоуто се заговори отново, след като третото място на Дарина Йотова замириса.

Победата й се е из търгувала по втория начин, защото е имала нещо повече от професионални отношения с ментора си Криско. Скандалният рапър и „лудата” Даря, както я наричаха всички се загаджили, веднага щом се разпределиха отборите. Двамата се сдушили бързо и палавата Дарина моментално скочила в кревата му, твърди сочната клюка.

Този слух се тиражирал по форумите, а бдителни зрители са забелязали, че още по време на лайфовете си личало от километри, че между Криско и варненката има нещо повече от колегиални взаимоотношения. Според тях той се позабавлявал с лудетината и затова направил всичко възможно, за да я изтика до финала. HotArena

Иначе няма как да ес обясни по друг начин как Дарина Йотова почти достигна до победата, при положение, че няма таланта и гласа на Виктория Георгиева. А и толкова пъти излизаше на елиминации, а по социалните мрежи буквално беше оплювана заради много несъвършенства в глас и сценично поведение, разкриват източници.

„Продаваш си тялото за някакви байтове”, „Артист се става с много работа, време и постоянство”, са само част от саркастичните коментари за „победата” на Дарина. Според слуховете през леглото на Криско са минали също Михаела Филева, като певицата бе получи подкрепата му и после.

Дарина Йотова достигна финала с измама

Дарина Йотова достигна финала с измама

Брюнетката много по-рано слезе от сцената на Х фактор, но все пак успа да се наложи дори и повече от фаворитите в сезона. Гери-Никол също не направи изключение от това правило, твърдят запознати. 17-годишната ученичка също се превърна в креватно удоволствие за Криско, като той направи дуетно парче с нея и по всякакъв начин я тика към върха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар