Слави срази Мис Плеймейт: Гаджето на Криско получи унизителен удар в лицето!

Слави срази Мис Плеймейт: Гаджето на Криско получи унизителен удар в лицето!
4.8 (96%) 5 votes

Слави Трифонов показа отново, че може да бъде доста нетактичен, обиждайки несъзнателно Ася Капчикова!

Ася Капчикова която е настоящата изгора на рапъра Криско, получи унизителен намек от Слави Трифонов

Ася Капчикова, която е настоящата изгора на рапъра Криско, получи унизителен намек от Слави Трифонов

Мис Плеймейт 2015 получи коварен шамар в лицето по време на гостуването си в „Шоуто на Слави“. Водещият я унизи, без дори може би да иска. Гледайки разголените ѝ снимки, Дългия отбеляза факта, че Ася Капчикова няма силикон. Така той на практика ѝ намекна, че намира нейната гръд за твърде миниатюрна, което би било удар за всяка една жена.

„Нямаш силикон, защо? С или без, винаги е хубаво, но ти защо нямаш?“ – запита леко провокативно Слави Трифонов.

Истината е, че Ася е решила да бъде напълно естествена и затова е запазила тялото си такова, каквото Бог ѝ го е дал. Именно това ценял най-много у нея Криско, който е настоящият възлюбен на новата Мис Плеймейт. Той дори беше в публиката и оказа подкрепата си към своята любима, докато тя отговаряше на въпросите на Слави, видя Kliuki.bg.

Очевидно Ася Капчикова не е точно като другите победителки от „Мис Плеймейт“. Тя обяви публично, че дарява наградата си на жена, направила си мастектомия. Този проблем се среща все по-често напоследък по цял свят. Нашумя значително преди 3 години, когато Анджелина Джоли претърпя такава операция.

„Ще даря наградата на жена, която е преживяла мастектомия. Вече има направена страница във Фейсбук в подкрепа на нея и останалите жени като нея. Желанието ми е да даря женственост, това се е превърнало и в мое мото.“ – казва по темата Ася.

Слави Трифонов я срази с нетактичността си, но като цяло стана ясно, че Капчикова не е от лекомислените плеймейтки. Тя има висше образование в областта на философията и е с мъж на своите години, който макар и доста заможен и известен, не е като милионерите, с които излизат повечето менекенки у нас.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар