Пълен обрат: Виж какво се случва в семейството на Митко Андонов и Никол! (Мария потрива ръце)

Пълен обрат: Виж какво се случва в семейството на Митко Андонов и Никол! (Мария потрива ръце)
4.6 (92%) 5 votes

Мария най-сетне може да се почувства отмъстена за това, че бившият й се влюби в Никол Андонова!

Неочаквана новина за бившия й съпруг Митко Андонов се появи като видовден в живота на Мария. Настоящата госпожа Гущерова си живее перфектно със своя Мечо – Християн Гущеров, но не може да забрави обидите, нанесени й при развода от Димитър Андонов.

Още повече, че хотелиерът я замени бързо-бързо с хубавата Никол Андонова, която направи и своя законна съпруга. Години наред Мария не можела да приеме, че безизвестната в сравнение с нея Никол, така пленила Андонов, че двамата съжителстват в мир и хармония, разкриха още отдавна близки до обкръжението на певицата.

Мария

Проблемите в дома на Димитър Андонов идват дюшеш за бившата му съпруга Мария

Днес обаче познати на Митко Андонов подшушнаха, че в дома му са се зародили проблеми. Които вгорчават отношенията му с прекрасната Никол. И тези проблеми са свързани с потомството.

Оказа се, че Никол Андонова все по-упорито настоявала двамата с Митко да си направят още едно дете. Сладкият им син вече поотрасна и според красавицата, дошъл моментът да го зарадват с братче или сестричка.

Димитър Андонов обаче не искал и да чуе, и категорично отказал на половинката си отново да дундуркат бебе, издадоха причината за разрива им запознати, научи Kliuki.bg.

Никол приела решението на Митко Андонов по-зле, отколкото той очаквал и дори през първите дни не му говорела. Въпреки че я обича до безумие, той обаче не бил склонен да отстъпи.

Все още не е ясна причината милионерът да не иска да става баща отново, тъй като с финансовото си състояние може да си позволи да отгледа още не едно, а пет деца. Предполагаемата причина е, че иска да се порадва на отиващата си младост и да се наслади на живота с Никол и вече порасналия им син, вместо да се върти около люлката и да сменя памперси.

„Каквато и да е причината обаче, за Мария това би дошло дюшеш, защото за никого не е тайна, че не може да гледа Никол. Андонова я превъзхожда в много отношения, както и медиите неведнъж са отбелязвали. А това тотално накара Мария да я намрази“, коментират близки до пайнерката.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар