Радина Кърджилова изоставя детето си след раждането, близките ѝ са в шок

Радина Кърджилова изоставя детето си след раждането, близките ѝ са в шок
3.5 (70%) 2 votes

Бременната Радина Кърджилова е взела решение, което поставя на карта живота на нероденото ѝ дете.

Актрисата Радина Кърджилова все още е в началния етап на бременността си и се очаква да роди през лятото. Въпреки че щастливото събитие е още далеч, любимата на Деян Донков отсега е предрешила съдбата на детето си от първия му дъх и то под влиянието на бушуващите в нея хормони, научи kliuki.bg.

Радина и Деян

Радина и Деян

Звездата от „Стъклен дом“ отсега е жертва на предродилна депресия, породена от коренната промяна в живота ѝ. Близките на Радина Кърджилова са притеснени за нея и за чаканата рожба. Единственото, което успява да извади актрисата от дупката, е нейната работа. Тя е редуцирала постановките, в които играе, тъй като вече лесно се преуморява, но е твърдо решена да играе до последно.

Освен това Радина е взела кардиналното и доста изненадващо за всички около нея решение да остави детето си веднага след раждането на грижите на своите родители, а тя да се върне към своите роли. Това хвърлило в смут всички, а майка ѝ и баща ѝ се надявали да се вразуми ако не сега, то поне като зърне рожбата си, пише slava.bg.

Иначе те са готови да бъдат неотлъчно до нея и да изпълнят желанието ѝ, защото желаят само най-доброто за дъщеря си, но и искат внучето им да израсте с тях, а не с майка си. Деян Донков също бил твърдо против решението на половината си и вероятно ще наложи своята воля.

За да може да се завърне скоро след раждането по естествен път на сцената, Кърджилова спазва диети по време на бременността си, което държи нащрек близките ѝ. Те постоянно следят какво слага в чинията си, за да не навреди на плода чрез недостиг на ценни вещества. След всички премеждия в любовта си с Деян, Радина Кърджилова бе сигурна, че е готова да стане майка, но днес колебанията вземат връх.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар