Кичка Бодурова съсипана: Не иска да повярва какво се случи! (още подробности)

Кичка Бодурова съсипана: Не иска да повярва какво се случи! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Кичка Бодурова понесе много, но и нейните нерви си имат предел!

Естрадната ни легенда Кичка Бодурова получи нова порция шоков удар, който я съсипа. Звездата не иска да повярва какво се случва, но не – този път проблемите й не идват от колеги или така наречени приятели, а от собственото й семейство. И по-точно от щерка й Кристи-Жаклин, разкриха източници, близки до певицата.

След като понесе огромно количество критики и подигравки заради визията и разкрепостеното поведение на дъщеря й, Кичка Бодурова остана потресена, когато Кристи-Жаклин тунингова и задницата си. Нещо повече – не спира да я навира в очите на потребителите в социалната мрежа, пише вестник „Галерия“.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова място не може да си намери, но щерка й не иска и да знае

„Това вече е твърде много за Кичка. Тя е жена, родена и израсла през социализма. И макар че е творческа личност, никога не си е позволявала подобни волности. Консервативна е и начинът на мислене на Кристи винаги я е шокирал. А сега, когато й цъфна с надути и татуирани задни части, направо откачи. Кара й се, плака, но няма как да излезе на глава с нея“, разказват близки до певицата.

Единственото успокоение на Кичка Бодурова било, че за радост тя и дъщеря й не живеят в България, а в Америка, където обществото много по-лесно приема различията. Фактът, че щерка й ден през ден е обект на гаври и обиди заради публикациите за нея в родните медии обаче, не й давал мира, научи Kliuki.bg.

„Цял живот съм работила за България и за едното си име. Първо опитаха да ме очернят във Вип Брадър, а сега го правят като плюят по детето ми. Не знам докога ще издържа“, жалвала се Кичка Бодурова.

Но очевидно тази, която ще трябва да направи компромис и да се примири със ситуацията, е самата тя. Защото младата Кристи-Жаклин не иска и да чува странично мнение, различно от нейното собствено.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар