Страшен шок: Ваня Цветкова ужаси всички! (снимки + подробности)

Страшен шок: Ваня Цветкова ужаси всички! (снимки + подробности)
5 (100%) 5 votes

Актрисата Ваня Цветкова изплаши дори близките си с тази гледка!

Ваня Цветкова е една от безспорно красивите родни актриси, но никога не е преекспонирала хубостта и физическите си данни. За нея е характерно по-скоро да бъде желязната лейди, отколкото пораснала Лолита. Точно затова обаче снимките, които излязоха, шокираха всички.

То си е за страх като гледаме на какво се е подложила Ваня Цветкова в името на безвъзвратно отиващата си младост. Актрисата се изръсила над 5500 лева, за да си направи подмладяваща процедура, в която проблемните участъци от кожата, се обработват с лазер.

Ваня Цветкова

Ваня Цветкова се изръси с над 5 бона и изтърпя страха, за да установи, че процедурата е била неуспешна

Тази процедура може да се прави на различни части от тялото, но Ваня Цветкова решила, че лицето й има най-спешна нужда от нея. За целта тя трябвало да легне на кушетката, а специалистите да разграфят физиономията й на части със знаци. Които по-скоро приличат на синини от бой или следи от опит за удушване, пише вестник „Галерия“.

Самата интервенция не била болезнена, но Ваня Цветкова признала пред приятелки, че през цялото време е треперела от страх – което се вижда и от рекламните й фотоси, направени за представяне на клиниката.

Най-големият кошмар на актрисата обаче бил, когато всичко приключило и тя с ужас установила, че въпросната страховита и чудовищно скъпа процедура, не е дала искания ефект.

Снимката, която шокира всички - дори самата актриса впоследствие

Снимката, която шокира всички – дори самата актриса впоследствие

Лицето на Ваня Цветкова не само не изглеждало по-младо и съвършено, но точно обратното – появили се жълти петна, а кожата стояла като повехнала, разкриват близки до нея. Въпросната интервенция е правена през 2013-та година и оттогава актрисата се зарекла да не поглежда повече уж „вълшебните“ методи за подмладяване.

За нейно съжаление обаче, страховитите снимки от тогава не само още съществуват, но и се ползват с широко внимание от настоящи и бъдещи клиенти на клиниката.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Страшен шок: Ваня Цветкова ужаси всички! (снимки + подробности)”

 1. Eвелина Борисова

  февр. 03. 2016

  Първо снимката на Ваня е от 2013 год, процедурата на която Ваня се подложи е Термаж , нито е болезнена, нито остават синини и т.н, а резултата всички видяха в предаването“ България търси талант“ С тази процедура се поддържат повечето американски звезди, както и Орлин,
  Горанов, Иван Лечев, София Борисова,самата аз и много други. Ето и наша снимка от края на 2015 г и ако кажете,че резултата не е добър, просто лъжете
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=905904759459182&set=yo.100001189984295.2015.www_timeline.&type=3&theater

 2. Г-жо Борисова, много добре изглеждате и двете на снимката.
  Поздравления!

 3. хер Жечев

  февр. 05. 2016

  г-жо Борисова, Вие към Американските звезди ли се причислявате??? И резултата е плачевен, приличате на току що възкръснали мумии.Пари на вятъра, няма такова чудо като подмладяване.

 4. Петров

  февр. 05. 2016

  хер Жечев, дай твоя снимка да видим ти на какво приличаш :)))
  Жената все пак е дала своя снимка, а ти не си критерий за красота предполагам. Аман от хейтъри бе. Страшна държава сме.

 5. хер Жечев

  февр. 08. 2016

  г-н Петров, дали съм красив или не е без значение.Няма нужда да публикувам снимки и да твърдя, виждате ли колко съм хубавичък.Самоласкателствата ,не са ми приоритет.Коментара ми беше относно самодоволния коментар на Борисова.Публикуваш снимка и твърдиш, че изглеждаш добре , когато е видно, че това не е така. А по повод „АМАН ОТ ХЕЙТЪРИ“, велика синтактична комбинация от турско-английски с типичното българско „БЕ“ в края. Страшна държава сме. Ха-ха-ха.

 6. Петров

  февр. 10. 2016

  Жечев ти си хейтър, видно е, а и освен това си психопат. Прочети в уикипедия какво означава това, ще откриеш много сходни черти с твоя характер. А понеже не разбираш от красота, това е видно, не давай коментари. За годините си жената изглежда перфектно, интересно ми е ти на 50 как ще изглеждаш. И да ти кажа, все ми е тая какво мислиш за начина ми на изразяване. Ако не те кефи се обеси!

Добавете коментар