Разказа му играта: Виж коя красавица отказа на Христо Сираков! (милионерът не вярва на ушите си)

Разказа му играта: Виж коя красавица отказа на Христо Сираков! (милионерът не вярва на ушите си)
3.9 (77.14%) 7 votes

Христо Сираков не е на себе си, след като тази хубавица го унизи публично!

Чудо, фентъзи, или както и да го наречем, но това е самата реалност – намери се мацка, която да каже „Не“ на бизнесмена, овършал де що манекенка има у нас – Христо Сираков.

Достойният носител на прякора си Ицо Стоте манекенки си скубе косите от яд и срам, че изтърва най-апетитната хапка – модела Дарина Гиздова. Още повече, че тя сама бе паднала в капана му преди няколко години.

Христо Сираков

Христо Сираков преди години отхвърли Дарина, но ето, че тя му го върна

За тези, които не са гледали или не помнят риалити формата „Милионер търси съпруга“ ще припомним, че Дарина Гиздова бе една от тогавашните претендентки за сърцето (и портфейла) на известния коцкар. По онова време Дарина бе все още никому неизвестно момиче – скромно и свенливо, което се осмели да се влюби в милионер. При това истински, или поне така си мислеше тя тогава.

За лош късмет на самия Христо Сираков, той остави Дарина на финал, но предпочете нейната конкурентка Елена. Именно тя бе избрана като евентуална съпруга на Ицо Стоте менекенки, макар че малко след това двамата развалиха дослука и поеха по собствения си път.

Днес обаче нещата са коренно различни, тъй като Дарина Гиздова проби като модел и няколко години подред е признавана за най-изкусителен и красив модел у нас. Разбира се, апетитът на Христо Сираков се отвори сметкавично, но… сега дойде редът на Дарина да му отреже квитанциите, научи Kliuki.bg.

Дарина Гиздова вече е топ модел, а Сираков само може да се облизва

Дарина Гиздова вече е топ модел, а Сираков само може да се облизва

„Той й се е обаждал много пъти, търси я, ухажва я. Но Дари не може да забрави, че я пренебрегна, когато беше обикновено и влюбено в него момиче. Разказа му играта сега, когато без да се церемони, отхвърля поканите му и му даде да разбере, че е изпуснал шанса си с нея. Това за мъж като Христо, е най-голямото наказание и унижение“, разкриват източници, близки до милионера.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар