Наивно: С тази лъжа Емануела иска да си върне на Диневи! (Ще се вържат ли)

Наивно: С тази лъжа Емануела иска да си върне на Диневи! (Ще се вържат ли)
5 (100%) 3 votes

Емануела отново подпали социалните мрежи

Емануела се уреди с нова играчка и побърза да се похвали. Поп фолк дивата не остана за дълго на сухо, а вече си има и придобивка. Зеленооката певица щракна супер тузарски автомобил, който й подарил мистериозен баровец. Лъскавото возило е последен модел на марката „Мерцедес” и коментарите под снимката за малкото бижу не закъсняха.

Вероятно това вече се превръща в запазена марка на красавицата. Тя или обича да държи публиката в напрежение, или прекалено да се хвали с новите си придобивки. Такава в случая е не само колата, но и мистериозния мъж до нея.„Страхотен модел кола”, „Имаш невероятен вкус” са само част от похвалите, които феновете й написаха под снимката на излъсканото возило, пише HotArena.Не бяха малко и тези, които проявиха съмнение, че колата наистина й е подарена от непознат за хайлайфа мъж.

Според клюката, новия, с когото бързо замени таткото на втория си син Димитър Динев, бил млад, красив, необвързан и нямал жена до себе си.
Точно това не вярват някои от фейсбукарите.Те припомнят случката, как след като при една от разделите си с Ники Михайлов Алисия също се щракна с огромен букет от червени рози, точно на рождения си ден.

Тогава в социалният клюкарник тя разпространи слухът, че я ухажва неизвестен богат, като арабски принц мъж, който е готов да постави света в краката й. Оказа се, че самата певица си бе подарила цветята и дори, за автентичност, разпространи снимката из Фейсбук.Затова те подозират, че возилото й е подарък от фамилията на Митко Динев, за да спре Емануела да разнася детето си като циркаджия, както и да не пише небивалици по социалните мрежи.

Емануела се фука с чисто новия си автомобил, подарък от млад юлбовник

Емануела се фука с чисто новия си автомобил, подарък от млад любовник

 

Вече й стана навик, на няколко пъти Емануела да шокира широката общественост с небивалици около жестокия й семеен живот с Димитър Динев.mani

След което бързо и напълно да ги опровергава, и да твърди точно обратното.Дори и да има в това истина, хората се отнасят с огромна доза недоверие към нейните думи. И вярват, че много скоро ще излезе „истината” за това, кой наистина й е подарил скъпия автомобил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Наивно: С тази лъжа Емануела иска да си върне на Диневи! (Ще се вържат ли)”

  1. Мария

    февр. 05. 2016

    Но какво е това?Да се хвалиш ,че любовник ти е подарил Мерцедес,с какво го заслужи?Какво толкова си специална повече от другите жени?Аз също карам тази марка но ми е подарък от съпруга ми,какво сега, да се снимам и качвам по форумите ли,или другите жени като мен да го правят,така ли….пошло е много Емануелче

Добавете коментар