Ненчо Балабанов съсипа Йоана малко след годежа (Ще има ли въобще сватба?)

Ненчо Балабанов съсипа Йоана малко след годежа (Ще има ли въобще сватба?)
5 (100%) 5 votes

Актьорът и пресен господар на ефира Ненчо Балабанов отново се върна към старите си навици, независимо, че обеща на любимата си Йоана Драгнева да се промени в името на общото им бъдеще.

След шумна раздяла, причината за която остана неизяснена, Ненчо Балабанов и Йоана се сгодиха на екзотична екскурзия-изненада само преди месец. Тогава се заговори, че актьорът се е взел много насериозно и явно е решил да замени певицата с по-лачена мадама. Любовта обаче си е казала думата и Ненчо паднал на колене. Днес обаче няма вид на силно влюбен и готов да мине под венчилото, научи kliuki.bg.

Адреналинката Диди

Адреналинката Диди

От няколко дни имитаторът на Бойко Борисов влезе в новото си амплоа – водещ на „Господари на ефира“. Така всеки ден покрай него се навъртат трите палави адреналинки, за които не е трудно да завъртят нечия глава. Ненчо също си е известен като женкар със слаб ангел и так всички предпоставки за свалка са на лице. А вече и самата свалка.

Балабанов си набелязал русата адреналинка Диди и упорито започнал да я сваля, както е видно и за всички зрители. Водещият все гледа да е до момичетата и ту да се притисне в своята любимка, ту да ѝ пусне ръка. Диди уж е сериозно обвързана, ама май сериозното ѝ е колкото на Ненчо! Тя въобще не се противи на неговите закачки и дори му отговаря и го гледа палаво.

Именно с разкрепостеното си поведение е успяла да го омае Даниела Николаева. Бивало я не само в танците, но и в приказките и флиртът вървял повече от добре. След като се полюбува на кръшната блондинка, Ненчо Балабанов се прибира при годеницата си, която със сигурност не е щастлива от това, което вижда по телевизията, пише vsekiden.com.

Актьорът даде обет за вярност на своята Йоана, но всички, които го познават добре, са наясно, че той е непоправим коцкар, който надали ще се кротне. То и Драгнева не е цвете за мирисане. След кметските избори тя се намърда в столичния общински съвет, а мълвата гласи, че е минала през леглото на няколко депутата и то докато е била с Ненчо Балабанов, за да може да си осигури поста.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар