Михаела Филева изненада с нова визия

Михаела Филева изненада с нова визия
5 (100%) 3 votes

Михаела Филева изненада с нова визия и силно светли тонове на косата си. Младата и амбициозна певица е доста харесвана от младите, а и определено има и силни качества – талант, чар, добри клипове и танци.

Михаела е една от новите изгряващи изпълнителки на родната сцена. Тя беше участник в „Х Фактор“, но не спечели наградата. Спечели след това – кариера, фенове и много възможности, както и даде на публиката много от себе си – песни, клипове, усмивки и настроение.

Една млада жена, с много глас и желание за развитие. Както пише и изданието „За жената“, Михаела Филева често се противопоставя и дори конкурира с бившия си някога ментор в музикалното предаване за таланти – Мария Илиева. След отпадането си Михаела пое по свой път и завладя със собствен стил, без да се придържа към съветите на Мария. От тогава мнозина ги сравняват и често дори умишлено ги въвличат в изкуствени „войни“ помежду им.

Младата прима на поп музиката у нас - Михаела Филева вече е руса

Младата прима на поп музиката у нас – Михаела Филева вече е руса и се отказа от тъмнокосата си прическа

Последното е, че след като изпълнителката на „Нека вали“ Мария Илиева направи косите си по-светли, според наблюдателни техни фенове заподозряха в изрусения цвят на Михаела Филева опит отново да провокира съперницата си, а може би просто въпрос на модни тенденции сред родните ни музикални звезди, не се знае. Важното и очевидното е, че на двете иначе хубави тъмнокоси дами и светлите коси не им стоят никак зле. Освен талант, и двете имат и привлекателен външен вид. Затова поне от фенове не могат да се оплачат, защото и двете се славят със силни привърженици, коментира и нашето издание Kliuki.bg.

Съвсем скоро, освен това, Михаела Филева ще се превърне от обучавана преди време във вече ментор, но това ще бъде в предаването за музика „България търси талант“, което конкурира „Х Фактор“ по Нова ТВ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар