Джулиана Маргулис с огромно разкритие за „Спешно отделение“!

Джулиана Маргулис с огромно разкритие за „Спешно отделение“!
5 (100%) 2 votes

„Спешно отделение“ е един от сериалите, които покориха целия свят!

Джулиана Маргулис стана звезда чрез "Спешно отделение"

Джулиана Маргулис стана звезда чрез „Спешно отделение“

Сигурно няма човек, който да е на над 25 г. и да не е гледал „Спешно отделение„. Сериалът, който показа лекарския живот от една по-различна гледна точка, завладя милиони и все още се помни, отбелязва Kliuki.bg.

Една от звездите в него се казва Джулиана Маргулис. В ролята на сестра Керъл Хатауей брюнетката пожъна много успехи и това беше истински старт за нея в кариерата ѝ. Преди „Спешно отделение“ тя е била предимно театрална актриса с епизодични и незначителни роли в киното.

Джулиана обаче не пази изцяло добри спомени от сериала, направил я звезда, или по-точно от своето напускане. Те прекара 6 години като част от „Спешно отделение“, преди през 2000 г. да каже „сбогом“ на най-значимата си роля в живота.

„Много съм благодарна на всички от екипа, защото те ме направиха това, което съм сега. „Спешно отделение“ остана завинаги в сърцето ми. Аз не исках да напускам сериала, но сюжетът го наложи. След като Дъг (Джордж Клуни) вече го нямаше, просто нямаше достатъчно интересни истории, в които можеше да участвам. На всичкото отгоре Керъл беше вече и бременна. В такъв тип сериали подобни персонажи не виреят особено дълго. Затова взеха решение да ме освободят. Първоначално не ми стана приятно, но впоследствие ги разбрах.“ – споделя Джулиана Маргулис.

Интересното е, че нито един от главните герои, участвали в пилотния епизод, не завършва сериала. Досега се считаше, че актьорите сами са напускали, търсейки нови предизвикателства, но думите на Джулиана накланят везната в друга посока. Може би сценаристите са търсели освежаването на сериала и затова периодично са подменяли героите.

След „Спешно отделение“ Джулиана Маргулис пожъна успехи. Тя се снима и в друг сериал – „Добрата съпруга“, но най-впечатляващи бяха хорърите, в които участва – „Корабът – призрак“ и „Змии в самолета“. Тази година актрисата ще навърши 50 г. и продължава усилено да играе в театъра и да се снима във филми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Джулиана Маргулис с огромно разкритие за „Спешно отделение“!”

  1. сиси

    февр. 07. 2016

    Красива актриса, като я гледам все си мисля, че има балкански корени….

  2. Мими

    февр. 08. 2016

    Кви балкански корени ма, тая е еврейка. У ма си проста….

Добавете коментар