За страстната любов на Калин Терзийски и Елен

За страстната любов на Калин Терзийски и Елен
3.4 (68%) 5 votes

За страстната връзка на Калин Терзийски и Елен Колева – актриса, водеща, а от скоро и поетеса. От момента, в който Терзийски се зае да помага на Колева в писането, като редактира някои от стихосбирките й, сред обществеността се започнаха множество коментари и стана тема номер едно относно тях, че вероятно те са повече от колеги, дори имат любовни отношения.

В началото, както се пише и от изданието „24 часа“, Елен Колева просто призна, че писателят Калин й помага в творбата й – Мактуб. Все пак коментарите и обсъждането на отношенията им продължиха още месеци, в крайна сметка самите те, по-точно Калин Терзийски си каза публично за проблемите в личния му свят.

Елен Клева в страстна и силна връзка с писателят Калин Терзийски, пишат за любовните им нощи заедно, те са двойка

Елен Колева в страстна и силна връзка с писателя Калин, пишат за любовните им нощи заедно, те са двойка в писането и живота

Силно артистичен и нетрадиционен в живота и професията си, Калин Терзийски е писател на съвременната българска литература. Освен това е лекар, специалност психиатрия, сам е лежал в клиники, както е казвал неведнъж, за лечение на алкохолизъм. Сам признава в социалните мрежи за своите проблеми с пиенето. Казва, че се е отказвал поне няколко пъти, и то успешно. Последно се връща към чашата преди месеци, обяснява го с кратки думи – просто се събуждаш друг човек, различен и ти се пие.

Днес ежедневието му е просто и честно, но и доста дръзко, признава, живее с Елен, става дума за Елен Колева. Тя е млада и доста чаровна, от съвсем скоро и в средите на писателите у нас. За нея Калин казва, че има талант, но и доза наивност в творбите й, радва се да и помага в писането и опознаването на литературните жанрове. Двамата са себе си, писателят търси собственото си аз без маски и имитация, а Елен също се преоткрива след купища грешни лични избори.

И все пак Терзийски се раздели с Ивана Генова, за да бъде себе си, а под някои от постовете му в мрежата, детето му Калина написа – А аз ще повърна – по повод откровенията на баща си за личния му живот и любовта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар