Любовта на Деси от „Преди обед“

Любовта на Деси от „Преди обед“
5 (100%) 2 votes

Любовта на Деси от „Преди обед“ – познаваме я като дамата до емоционалния и усмихнат Сашо Кадиев. За нея знаем малко – журналист, с две деца, сдържана, сериозна и доста пряма в работата, в говоренето с хора и на публични места.

Днес тя представи една голяма част от личния си свят в сутрешното предаване на Би Ти Ви. Десислава Стоянова, заедно с мъжа си Велислав Русев, показа семейния си свят и сподели своята малка рецепта за хубава и хармонична връзка за повече от 15 години съвместен живот. Двамата са женени от девет години, имат две деца – момчета, те са близнаци, а любовта помежду им започва на работното място, случайно преди около 15 години.

Десислава Стоянова - лице от ефира и най-вече щастлива майка на две момчета

Десислава Стоянова – лице от ефира и най-вече щастлива майка на две момчета

Те са заедно като журналисти в един вестник, това е редакцията на в-к „Сега“. Харесват се, близки са, излизат, опознават се, скоро започват да живеят дори заедно. Имат периоди, в които са заедно по 24 часа, работят на едно бюро в редакцията, после са заедно и у дома. Деси била по-директна и емоционална в отношенията, а Велислав, който е и по-зрелият с около 10 години, по-търпелив и спокоен в комуникацията им. Въпреки че Десислава не е от жените, които много държат на брак и пищна сватба, някак естествено след години съвместен живот те избират да станат законно семейство. Правят малка и хубава сватба, канят много от колегите си, след което се появява и следващата стъпка в житейския им път. Това са децата, те идват заедно, две наведнъж, раждат им се близнаци.

Децата им са вече на седем години и откакто са се появили, те са основното занимание и около тях се върти ежедневието на журналистическото семейство. Деси Стоянова и съпругът й Велко се радват на спокоен и хубав живот, за тях любовта е допълване и компромиси в отношенията, коментира и изданието ни за новини и светски истории Kliuki.bg .

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар