Младите звезди в журито на „Талантите“

Младите звезди в журито на „Талантите“
5 (100%) 3 votes

Младите звезди в журито на „Талантите“, става дума за предстоящия сезон на формата „България търси талант“, който започва да се излъчва през месец март. Както знаем, това е конкурентната програма на предавания като „Х-фактор“, с които Би Ти Ви печели своята публика за месеци пред екраните.

Тази година очакваме отново изненади и много позитивна енергия от екрана, както е било и досега, но този път се надяваме журито да е по-симпатично от миналия формат, където по неясни причини бизнесдами и журналисти оценяваха музикални или театрални таланти. Но през март ще гледаме от масата на журито лицата на чаровната Михаела Филева и  Ицо Хазарта например. Младият рап изпълнител е известен с острия си език, премерена преценка и доста трезво мислене. Въпреки известността и славата, той си е обикновен мъж, баща на две момичета и с един добър семеен статус до момента.

В предаването „Тази събота и тази неделя“ Ицо сподели, че открил много талантливи хора, младежи и особено много надарени деца, които са нашето бъдеще. Смята, че участието му е донесло предимно положителни емоции и се радва, че е бил част от този тв проект. За участниците споделя, че често е било нужно и да казва „не“, но към възрастните е бил доста по-снизходителен и вежлив в тона, както и към децата, които са там поради родителски амбиции и не носят вина, че не умеят да си преценят шансовете.

Дамите в живота на музиакнта

Дамите в живота на музиканта и жури в „България търси талант“ – Ицо Хазарта

За себе си казва, че е спокоен в живота, обича жена си, децата, има малко таланти, смее се той. Един от тях е може би готвенето, макар да е далеч от възможностите на истинските кулинари, признава си той. Понякога просто обича да изненадва близките си с нещо вкусно.

Само загатва на финал, че един от участниците в предаването на талантите го е впечатлил достатъчно да натисне така наречения „златен бутон“. Скоро ще научим защо в „България търси талант“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар