Слави Трифонов изгуби съзнание, всички са в паника за здравето му!

Слави Трифонов изгуби съзнание, всички са в паника за здравето му!
3.2 (63.33%) 6 votes

Шоуменът Слави Трифонов искрено притеснил колегите си със своя припадък по време на снимките на шоуто миналата седмица.

По време на записа на предаването, което по някаква случайност точно в сряда се снимало без публика и от по-ранен час, Слави Трифонов изведнъж пребледнял, затворил очи и изгубил съзнание. Колегите му реагирали мигновено и повикали линейка, която пристигнала доста бързо за известния пациент. Трифонов бил изнесен на носилка от студиото на шоуто, а колегите му били в шок от случилото се, научи kliuki.bg.

Слави има проблеми не само с очите

Слави има проблеми не само с очите

Слави бързо дошъл в съзнание, но бил откаран в болница, където му били направени пълни изследвания с цел установяване на причината на припадъка. Междувременно снимките в студиото продължили след като Иво Сиромахов на тревога седнал на стола на водещия. На екипа на шоуто било забранено да коментира случката, но все пак се намерил някой, който да сподели за неприятната случка.

Проблемите със здравето на гологлавия шоумен не са от вчера и днес. Открай време покрай Слави витаят слухове за множествена склероза, рак, епилепсия и много други страшни заболявания. Лекари са категорични, че причините за един припадък могат да бъдат много, но все са неприятни. Трифонов никога не е коментирал здравословното си състояние, освен проблемите с очите и счупването на крака, пише bgdnes.bg.

От няколко години неразделен другар на Слави Трифонов са тъмните очила, с които той се защитава от светлината. Зрението му намалява прогресивно и изпитва все по-големи трудности в прочитането на текста си от аутокюто. След като си счупи крака от нелепо падане в банята, водещият съвсем го е закъсал. Освен зверските болки, фрактурата довела и до други неприятни последствия, причинени от наложителното обездвижване.

Все по-често се случва Слави Трифонов да се чувства неразположен поради една или друга причина и да поверява ролята си на водещ на Иво Сиромахов, което води до още повече спекулации дали Дългия вече е годен да бъде на екран всяка вечер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар